Sunday, May 30, 2010

Trying to hold on


Μπήκαμε στην τελική ευθεία! Σε 31 μέρες έχουμε Ιούλη. Μισώ το ότι ασχολούμαι ακόμα. Έσιει δυο χρόνια τζαι ακόμα εν επροσαρμόστηκα, ούτε εδέκτηκα το πως έχει η κατάσταση. Έμεινε ένας μήνας τζαι είμαι στα πρόθυρα παράνοιας. Εν τους αντέχω άλλο! Τζαι το χειροτερο είναι ότι τωρά εκατάλαβα πόσο μαλάκας είμαι. Πάντα ελάλουν ότι το κάθε λεπτό είναι ξεχωριστό. Πάντα επροσπάθουν να απολαμβάνω κάθε στιγμή της ζωής μου τζαι να μεν τη σπαταλώ. Ώντας κυκλοθυμικός, επροσπαθούσα στες φάσεις που εν ήμουν καλά να σκέφτουμαι τα καλά που έχω.

Ρε στην Αϊτη επεθάναν τόσα εκατομμύρια που το σεισμό τζαι άλλα τόσα γιατί εν έχουν νοσοκομεία, επεθάναν τόσα μωρά χωρίς να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τζαι εγώ είμαι ζωντανός, έχω την υγεία μου τζαι εννά κάθουμαι να αγχώνουμαι τζαι να σκέφτουμαι τα πρέπει τζαι τα μη?? Στον πούλλο μου τζαι θα κάμω ότι θέλω. Θα σπουδάσω τζείνο που θέλω, στη χώρα που θέλω τζαι ότι γινεί. Φυσικά εννα μου πεις αν εγώ πονώ τα δόντια μου, η σκέψη κάποιου που έχει καρκίνο εν θεραπεύκει τον πόνο μου. Θυμίζει μου όμως ότι υπάρχουν και χειρότερα.


Anyways, going back... Νιώθω ότι δεν εσεβάστηκα τον εαυτό μου καθόλου, ότι εξευτελίστηκα. Επέταξα τα χρόνια μου για να είμαι το αρνί του κάθε ψυχολογικά ανισόρροπου και να ακούω τα παραμύθκια που μας πουλούν. Τζαι τούτα όυλλα έκαμα τα ξέρωντας ήδη ότι όσα μας λαλούν εν παραμύθκια, ότι κανένας εν ενδιαφέρεται για το στρατο (π.χ. ο εξοπλισμός μας εν τζίνος που εχρησιμοποιούσε ο στρατός της Αγγλίας στο 2ο παγκόσμιο πόλεμο) τζαι ότι είμαι τζιαμέ για να κάμνω την καθαρίστρια, τον υδραυλικό, τον πογιατζή τζαι το σάκκο του μποξ. Τζιμούμε μέστες σκόνες τζαι τες ακαθαρσίες, τρώγω τα πιο φτηνά φαγητά της υφηλίου (κάτι πατάτες μαύρες βουλγάρικες, κοτόπουλλα made in Brazil...) μαγειρεμένα στις πιο άθλιες και ακάθαρτες εγκαταστάσεις του κόσμου που το κάθε πελλοκοπελλούι τζαι απορώ πως εν έπιασα καμιά μυνιγγίτιδα blah blah blah. Όπως τζαι να σχει..Έξερα τα αλλά πάλε επήα τζαι εδέχτηκα τα. Είμαι μαλάκας, θύμα τζαι ρίφι. Ειδικά ρίφι γιατί είπαν μου πήεναι, οι άναστόλες εν πούττοι εσύ είσαι ο καλός τζαι εγώ επήα. Τελικά εμείς είμαστε τα αρνιά που καταπιεζούμαστε 2 χρόνια. Εν πιο εύκολο να μεν πάεις κόντρα στο σύστημα. Εμετάνιωσα που εν έφυα πέρσι το μάρτη που το εσκέφτουμουν.

Σε τούντα 2 χρόνια εκέρδισα:
1. 10 κιλά
2. A Scrambled Brain!
3. Ένα και μόνο ένα φίλο
4. Εμπειρίες και μαθήματα που θα τα έπερνα έτσι και αλλιώς όπου τζιαν ήμουν

Έχασα:
1. Χρόνο
2. Χρήμα
3. Μια πολλά όμορφη σχέση
4. Το μυαλό μου, τα λογικά μου και σία - την "υγεία" μου γενικά, but I will get it back
5. Πολλές συναυλίες που εμπορούσα παίξω, την άνεση μου στην κιθάρα
6. Πολλές γνώσεις επειδή εν τις εχρησιμοποίουν

Νευριάζω που τα γράφω τούτα τωρά!! Που έχω μια ώρα στη διάθεση τζαι αντί να πάω θάλασσα κάθουμαι τζαι φκάλλω τα αποθυμένα μου ενώ σε ένα μήνα τελειώνουν ούλλα!!

blah blah blah blah blah

The point being: Ορκίζουμαι στον εαυτό μου ότι ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΜΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΤΤΕ ΞΑΝΑ! ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ κάμνω μόνο ότι με ΚΑΜΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ. Στόχος μου είναι η ευτυχία μου and nobody can mess with this.

Μπορεί να εν το πιο σημαντικό πράγμα που έμαθα.
Αααχχχχχχχχ...Νιώθω καλλύτερα....



Με τες σπουδές μου......Τελικά εγράφτηκα στο Fairleigh Dickinson University, Metropolitan Campus. Είμαι περήφανος που ούλλη τη διαδικασία των αιτήσεων μου τζαι την εγγραφή μου έκαμα τα μόνος μου τζαι με δικά μου έξοδα συνολικά έδωκα σχεδόν 1500 ΕΥΡΩ! Σιαίρουμαι γιατί ξέρω ότι του χρόνου εν θα είμαι σε ένα κάμπους γεμάτο κυπραίους, να κάμνω παρέα μόνο μαζί τους τζαι να βρίζουμαι μαζί ούλλες της υπόλοιπες ράτσες.
Προετοίμασα τον εαυτό μου για culture shock, μάλλον εννά μου λείψει η κύπρος επειδή μόνο μισό καλοκαίρι εννά έρκουμαι αλλά η Αστόρια εν μόνο 20 λεπτά δρόμος, άρα I can get a piece of home anytime.
Ούλλη μέρα κάμνω όνειρα τζαι σχέδια! Το καλοκαίρι θα δουλέψω για να πάρω λλία λεφτά μαζί μου τζαι πέρκι εύρω καμιά μουσική δουλειά στην Νέα Υόρκη που να πληρώνει καλά για να συντηρούμαι μόνος μου. Εν θέλω να επιβαρύνουνται οι δικοί μου γιατί εγώ επείμεινα να πάω Αμερική. Την πρωτοχρονιά θα είμαι στο Τάιμς Σκουέαρ τζαι θα φυλάξω λεφτά για να πάω 2 εβδομάδες Φλόριδα του χρόνου το καλοκαίρι!

Άτε, εμίλησα πολλά! Enjoy your Sunday - ελάτε Αγιά Νάπα-Πρωταρά τζαι εν ωραίος ο τζαιρός. Γεια!


Wednesday, May 12, 2010

Τι ‘ναι ρε τρελλό μου?


Ξέρω,εχάθηκα.Εν θα ασχοληθώ με το γκρικ άιτολ εβαρέθηκα να ακούω ούλη μέρα των θεών για τούτο. Επέρασα καλά όμως. Εν παρα πολλα ωραία η ζωή. Περνώ μιαν που τις καλύτερες μου φάσεις. Χωρίς έννοιες τζαι ανησυχίες. Όλα καλά. Άρκεψα να μπαίνω τζαι σε πιο βαθιά νερά με το τραγούδι μιας τζαι πρέπει να εξελιχτώ. Εβαρέθηκα να λαλώ τα ίδια. Άνοιξεν τζαι η αγιάνναπα, η χώρα των ευκαιριών όπως την λαλώ. Επήαμεν τον γυρό μας εχτές. Πολύ γέλιο. Επρήσαν μας τα γεννητικά μας τζείνοι οι πι-αρ. Φρί ντρινκς τζαι φρίντρίνκς. Οι σιόρ. Θέλω να πάω στο σένιορ φρόκς τζαι να πιερώσω δεκαεφτά ευρώ για να πιούμεν με τα πεθκιά ένα ποτό ( ναι τρεις είμασταν). Φάουσα εν κάτι πουτούντους μαλάκες που μας φκάλουν το όνομα ότι είμαστεν ακριβοί τζαι σαλαβατούν τα λευκοσιατούθκια που για να παν ένα καφέ πρέπει να κάμουν δάνειο στο χωρκό τους. Το χάι λάιτ τις νύχτας ήταν στον κίριον βάτραχον που ελάλεν ο dj wannabe (ενας κκέλης ζουρτουλής με προσποιητή προφορά) is anyone from Cyprus in here?? Ououououououou(καρκασιαλίκι ο κυπραίος) from Russia?Italy?τζαι επήεννεν.. γυρίζω στον επιστίθιο φίλο τζαι κιθαρίστα τζαι λαλώ του is anyone from Israel?get the fuck out of here! Δικαιούστε να με κατηγορήσετε για ρατσισμό αλλά μεν μου λαλείτε μαλακίες γιατί τα στερεότυπα ούλλους αρέσκουν μας.
Ένιχαου. Τζείνο που με προβληματίζει είναι ότι εχω σχεση 7 μήνες τζαι περνώ πάρα πολλά καλα όπως έγραφα τζαι παλιά. Αλλά όσπου πάει καλλιτερεύκει η κατάσταση. Εν με κόφτει τζαι εν με συγκινεί καμιά άλλη. Γοτ δε φακ ις γκόιν όν?(ναι επήενα ιδιωτικο) επεράσαμε πολλές φάσεις τζαι είμαι ευτυχισμένος! Εν υπερβολικά ψύχας για να μεν μου αρέσκει. Εγνώρισε τους δικούς μου ψιλοαναγκαστικά ,επεράσαμε διήμερα τζαι μπλα μπλα μπλα. Το πρόβλημα είναι όμως φίλοι μου ότι φεύκει τον Σεπτέμβρη τζαι εγώ μινήσκω μόνος μου για την πατρίδα ρε γαμώτο. Βοήθειες? πετε μου ότι εν είμαι καθυστερημένος να πιστεφκω ότι μπορεί τζαι να δουλέψει.
Νιώθω πολλά ωραία που ξαναγράφω.

Saturday, May 1, 2010

Σκέψεις ενός χαμένου 20άρη

Είναι Σάββατο απόγευμα. Λύω με το smoothjazz.com Χάρη στην ανευθυνότητα ευρέθηκα με τους καλούς μου φίλους στο ίδιο σπίτι τζαι επέρασα ένα υπέροχο απόγευμα. Είμαι πλήρος χαλαρός και συνάμα κουρασμένος σωματικά και ψυχολογικά. Η ΣΜΕΦ ετέλειωσα, επήα Μαθκιάτη τζαι θυμήθηκα πόσο κακό μου κάμνει ο στρατός. Ούλλα για βιτρίνα, είναι για να ναι. Στο μεταξύ χάνω τον ύπνο μου τζαι τρώω την ώρα μου. Εν κάμνω ΤΙΠΟΤΕ!! Κάθουμαι πάστο παγκάκι τζαι θωρώ τους μιτσιούς που σάζουν τα άρματα. Τζαι εν μπορώ ούτε θέλω να βοηθήσω. Η ώρα πάλε άρχισε να κολλά τζαι να μεν περνά, πάλε άρχισα να γίνομαι άχρηστος, να καπνίζω μη έχοντας κάτι καλύτερο να κάνω, να χάνω τον ύπνο μου τζαι να νυστάζω. ΕΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥΣ! ΚΑΝΕΙ! ΕΚΟΥΡΑΣΑΝ ΜΕ! ΚΑΛΟΤΖΑΙΡΙ ΕΛΑΑΑΑΑΑ! ΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗ

Θέλω να διορθώσαω κάποια πράματα πάνω μου. Θέλω:
1. Να χάσω βάρος
2. Να μεν καπνίζω
3. Να γίνω υπεύθυνος - συνεπής
4. Να μάθω να μιλώ, να ξέρω το δικό μου
5. Να τα πιέννω πιο καλά με τους ανθρώπους

Ναι έχω, όπως ούλλοι τα κόμπλεξ μου τζαι τα ψυχολογικά μου αλλά εν τζαιρός να ακρέψω να τα ξεπερνώ.

Την Κυριακή επήα στο μπλου σπάις στον Πρωταρά που είσιεν ηβέντ μαθήματα χωρού λάτιν. Ήταν τζιαμέ ο ινστράκτορ τζαι όποιος ήθελε εσυμμετείχε στο μάθημα. Επέρασα απίθανα! Εθκίαλεα τες πιο ωραίες τζαι εχόρευκα μαζί τους! Στο Αργεντίνικο ταγκό εχόρευκα με μια γενεκάρα μαυρομάλλα, νομίζω ρωσσίδα. με ένα κορμί και γα**! Εν είχαμεν υπόθεση αλλά επεράσαμε τζαι οι 2 τέλεια!

Τζαι τέλος, μια συγκινητική στιγμή..Επήα μετά που χρόονια στον παιδίατρο μου για να μου συμπληρώσει κάτι φόρμες με το ιατρικό μου ιστορικά για να στείλω στο πανεπιστήμιο μου. Εθυμούμουν έντονα πολλές στιγμές που τα παιδικά μου χρόνια γιατί επήεννα πολλά συχνά επειδή είχα μια σπάνια αρρώστια τζαι ήμουν τυχερός που έζησα. Επίσης επαρατήρησα ότι ο γιατρός μοιάζει πολλά του χάους πράμα που με έκαμνε να γελώ ασταμάτητα. Έκαμα τζα το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας (75 ευρώ παρακαλώ) εντ χήαρ άι αμ.. Άτε μάνα μου. 100 τζαι πόψε τζαι φέφκω για Νιου Γιορκ!!!