Thursday, August 26, 2010

My American Dream, Days 1, 2, 3

Φακτ 1: Ούλλα εν πιο μεγάλα στην Αμερική.
Αν δεν με πιστέυκετε δέτε το Λίστεριν του γείτονα μου:




έβαλα τη μπουκάλα του μισού λίτρου νερό δίπλα επειδή ξέρετε ούλλοι το μέγεθος της. Τα λίστερινς εν ένα λίτρο!! ένηξερω αν τα πουλούν τζαι κάπου αλλού με το λίτρο αλλά το ππόιντ επιάσετε το!



Πιθανον Φακτ 2: Σάμπου εν τζαι πιο φτηνά.

Ήρτεν μου μια αναλαμπή πριν λλίες ώρες να πάω στο Τάργκετ να πιάσω τίποτε. 11 κλείουν, ήταν 10. Επερπάτησα 4 μίλια μέστη νύχτα, μέστη βροχή για να πάω να χαζέψω??? Έπιασα 24 νερά του μισού λίτρου $4, μια φωταγραφική, μια φανέλλα κόνβερς με κάποιον που μάλλον εν ο τζίμι χέντριξ $12.99 κάτι παπούτσια $19.99 εντ σο ον. Ντάξει εδυσκολεψε με αρκετά να μεταφέρω 12 κιλά νερό μέστα νερά αλλά φακ ιτ γος γουέρθ ιτ.






Καιρός:
Την περασμένη εβδομάδα ήταν πυρά. Το Σαββατοκυριακο καρτερούμε πυρά.

Καλές Εντυπώσεις:
1. Ο κόσμος εν τόσο ζεστός, ακόμα τζαι έξω που το πανεπηστήμιο. Εν ούλλοι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν, να σταματήσουν τη δουλειά τους τζαι να φκουν που το γραφείο/μαγαζί τους για να σου πουν πως να πάεις τζιαμέ που θέλεις. Ασπούμε εχτές επήα σάμπγουέις να φάω τζαι ερώτησα τον που έχει πέιφοουν τζαι λαλεί μου που μόνος του αν εν λόκαλ κόλλ πιάσε που το δικό μου. Έδωκε μου που μόνος του το τηλέφωνό του να πιάσω αριθμό τζαι με ξέρω τον με ξέρει με!

2. Οι καθηγητές μιλουν?!? Όπως επερπάτουν μέστο δρόμο λαλεί μου ένας χάι γοτς απ? τζαι έπιαν με κουβέντα τζαι μετά μπαίνω μέστην τάξη τζαι κάμνει λέκτιαρ τζαι μετά μαθαίνω ότι εν ο ντην του μπίζνες ντηπάρτμεντ. Ο άλλος μόλις άκουσε ότι είμαι κυπραίος ήρτεν να του πω τα τελευταία νέα για το κυπριακό τζαι πολλοί άλλοι.

3. Πάω σήμερα στο οριεντέιτιον τζαι εφώναζε μια μια τες χώρες τζαι εσηκωνούμασταν. Έσιει φρέσσμεν που ένα κάρο χώρες! Αγγλία, δανία, Γερμανία, Μπαχραιν, Νιγηρία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Κυπρο (εμένα), Ρωσία, Ουκρανία, Λετονία, Συρία, Κίνα, Ινδία, Ελλάδα ... Ελλάδα??? γο δε φακ??? Θωρώ πίσω μου τζαι λαλώ του "που 'σαι ρε μαλάκα??". Εν ένας τύπος που ήρτεν να κάμει μεταπτυχιακό. Τζαι το τοπ μετά που εφκήκαμε έξω τζαι εμιλούσαμε ακούμε μια φωνή που κάποιον που εβούραν τζαι εφώναζε "ρε μαλάκες είμαι τζαι γιω κυπραίος. πάω μάθημα τωρά εννα σας έβρω μετα". Ντάξει εν θα κάμνω παρέα μόνο με τους ομοίους μου αλλά εν ωραίο να μιλάς τη γλώσσα σου που και που. Τελικά εν ήμουν ο μόνος όπως ενόμιζα!

4. Εγνώρισα μια μαυρού καναδέζα τρίμετρη που κάμνει νοσηλευτική και μετά ιατρική τζαι αρέσκει μου πολλά αλλά εν έπιασα τα κοντακτς της. Πέρκι την ξανάβρω!

Παρατηρήσεις:
1. Κάμνουν κάτι που εν μπορώ να το καταλάβω. Βάλλουν τιμές πάστα προιόντα τους που έν συμπεριλαμβάνουν το 7% φόρο που βάλλει το Νιου Τζέρζι. Ερώτησα κάποιον τζαι είπε μου εν επειδή κάποιοι έχουν ταξ γουέιβερς. Ε και?

2. Εμαράζωσα σήμερα που εκάμναμε τα πλέισμεντ τεστς για να δουν ήντα επίπεδο γνώσεω έχουμε τζαι να ξέρουν σε πόσα λέβελς να κάμουν όφφερ τα μαθήματα. Στα μαθηματικά έθελα να κλαίω. Ήταν πράματα που κάποτε έπαιζα τα στα δάκτυλα μου. Ούλλοι γυρόν μου ετελειώναν στο 40λεπτο-1 ώρα το πολύ τζαι γω έσπαζα το νου μου 1 ώρα κ 45 λεπτά να τα θυμηθώ αλλά τίποτε! Ππουστοστρατός γαμ*το.



Η Νέα Υόρκη ξεκινά στα έξι μίλια που δαμέ. Είπα να περιμένω να μας πάρουν το Σάββατο τζαι μετά να ξεκινήσω να πηαίννω μόνος μου.

Αυτά και πάρα πολλά άλλα είναι τα νέα μου.........

Tuesday, August 17, 2010

Φεύκουν!

Φεύκουν. Ούλλοι. Γυναίκες, παιδιά, μαύροι. Τι ενά κάμω? Εχω τα πάντα τζαι ως τον Σεπτέμβρη εν να με σχεδόν μόνος μου να ασχολούμε με μόνιμους τζαι με απολίτιστους,ψευτομαγκούθκια. Ντεμν! Ελπίζω να μεν αλλάξουν οι σχέσεις μου με τους πιο κοντινούς μου αθρώπους λόγο αποστασης τζαι πλίζ πετε μου ότι το μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται .εν στέκει πάντα,δώστε μου ελπίδα. Κάποιος! Βουρώ να τους βλέπω ούλλους τζαι αδικώ πάντα κάποιον στο τέλος. Αλλά αγαπώ τους, για διαφορετικούς λόγους. Η απουσία τους εν να μου στοιχήσει σίουρα.

Monday, August 16, 2010

Τελευταία Εβδομάδα

Τελευταία μου εβδομάδα στην Κύπρο για φέτος. Την Κυριακή φέφκω (επιτέλους??) για New Jersey. Που τη μια ανυπομονώ τζαι που την άλλη προσπαθώ να απολαύσω ούλλα τζίνα που εννα πεθυμήσω τα οποία εν πολλά. Ελπίζω να τα πάω καλά!

Έφαα τους γιατρούς το μήνα που επέρασε. Το τεστ αναπνοής μου έδειξε ότι οι πνεύμονες μου χωρούν 3.5 λίτρα αέρα αντί 5 που κανονικά θα έπρεπε. Αρα πρέπει να κάμνω μασκούες, να προσέχω τι αέρα αναπνέω, να χάσω βάρος, γυμναστική, όχι κάπνισμα μπλα μπλα μπλα μπλα.....Το διάφραγμα μου εζάβωσεν τέλλεια τζαι εν εμπορούσα να αναπνέω, έκαμα εγχείρηση την Παρασκευή τζαι παρολλίο να μεν ξυπνήσω που τη νάρκωση...Ενόμιζα ότι θα πεθάνω, seriously. ήταν τελλαρισμένη η μούττη μου τζαι έβηχα συνέχεια τζαι έκαμνα εμετούς επειδή επήραξε το άσθμα μου η νάρκωση τζαι εν εμπορούσα να πάρω αέρα τζαι εβάλλαν μου οξυγόνο τζαι επροσπάθουν να τους πω τι με ενοχλούσε τζαι εν εμπορούσα να μιλήσω, ούτε να κινηθώ. Τραγωδία. Ένιωθα λες τζαι ήμουν επεισόδιο του Χάους! Τζαι ελάλεν μου τζαι η νοσοκόμα να ηρεμήσω! Πως να ηρεμήσω σαν δεν αναπνέω κοπέλλα μου???

Η συναυλία μας στην αυλαία επήεν πολλά καλά. Απόλαυσα τα νέα μέλη του μπαντ, εβάλαμε τζαι πολλά καινούργια τραγούδια (ντορς, σαντάνα, μάνου τσάο κλπ) ήταν τέλεια! Εννά παίξουμε τζαι την Πέμπτη σε ένα παραλιακό μπαράκι στην Αγιά Νάπα κάτι τζαζούθκια τζαι μένει μόνο να έρτει η Κυριακή....τζαι ποιος εν βαρκέται να φάει μια ολόκληρη μέρα μέστα αεροδρόμια :\