Saturday, November 20, 2010

Cancelled

Δεν έχω ακόμα καταλήξει. Είμαι κακότυχος ή εν απλές συμπτώσεις ούλλα? Την κακαουσκιά μου μέσα (Τι ωραία λέξη). Έσιει που τον Αύγουστο που ηθελα να δω τη Katie Melua και την Ani DiFranco. Έπιασα εισιτήρια τζαι για τες δκυο αλλά τελικά ακυρωθήκαν τζαι οι θκυο! Χαράς το κακό ρε κουμπάρε. Αρρωστησεν τζαι η μια τζαι η άλλη. Για την Άνι εμαράζωσα πάρα πολλα γιατί έσιει τόσα χρόνια που την ακούω τζαι ήβρα τζαι εισητήριο στις μπροστινές θέσεις. Τζαι κάθουμε όπως τον καταθληπτικό κούκκουφο δαμε τωρά να βλέπω στο γιου τουπ τζίνο που επερίμενα τόσο καιρό να δω λάιβ.......Με τις υγείες μου

Thursday, November 18, 2010

Please please please dete to animation mou tzai pete mou an en kalo!

En i idea mou (enna to anaptikso k allo) gia to final mou sto animation class. Arese mou polla emena! Enthousiastika giati en mou perna katholou i zografiki. Ti lete? En kali idea?

Wednesday, November 17, 2010

Blues blues blues

Επιτέλους επήα σε blues bar στο Manhattan! Ο φίλος μου ο δανός και ο φίλος μου ο αμερικάνος που τα βρίσκουμε μουσικά εν κάτω που 21. Οι "ενήλικες" φίλοι μου εν οι τύποι του κλάμπ, άρα εν ολίγοις επήα μόνος μου. Εντζε να σπάσω? Δεν τα γουστάρω τα κλαμπς ρε κουμπάρε!

Δίπλα που το blues bar έσιει ένα άλλο χαριτωμένο μπαράκι που έσει 500 είδη μπύρας τζαι εν ιδιαίτερα φτηνό. 7 δολάρια η Paolander και 4,25 η ΚΕΟ. Αυτές οι δύο μας αφορούν επειδή εν τες ήβραμεν ακόμα αλλού.



Τζαι μετά επήα στο μπλουζάδικοοοοο... 10 δολάρια είσοδος. Εν καλά, εν καλά. Εμείς στην αυλαία εχρεώσαμε 10 ευρώ! Ήβρα το ιδιαίτερα συμπαθητικό το μέρος. Μικρό, πολλά ωραίος ήχος, χαμηλός φωτισμός, ατμοσφαιρικότατο τζαι καλός κόσμος. Το συγκρότημα άρεσε μου πολλά. Εσυνδέθηκα αμέσως μαζί τους, πράγμα που ίσως έννεν καλό γιατι έπιαν με μια μελανγχολία - νοσταλγία. Οι ανθρώποι είχαν πάρα πολλυ συναίσθημα. Ειδικά άμαν άρχισε να με πιάνει τζαι το ποτό εγεμώνναν τα μαθκια μου σε καποια κομμάτια. Τζαι οπως τον παλαβό, πάλε εξέχασα να πάρω κάμερα. Ήταν τζίνο που εχρειαζόμουν όμως. Μπορεί να ξοδεψα πιο πολλά από όσα επρογραμάτιζα αλλά άξιζεν τον κοπο. Εκάθουμουν τζαι άκουα τη μουσική τζαι εταξιδεψα. Έκαμα 5 ώρες να ανοίξω το στόμα μου να μιλήσω (ντάξει ήμουν τζαι μόνος μου). Κατά διαστήματα έστελλα μυνήματα στους φίλους μου που πραγμάτικα ήθελα να εν τζιαμέ για να μοιραστουμε τις στιγμές (και το λογαριασμό φυσικά) αλλά πλην από του μελαμψού οι άλλοι εγράψαν με. ΖΩΑ!


Τον επόμενο μήνα πρέπει να έβρω δουλειά. Έθελες αμερική κύριε. Τράβα τωρά. Εχτός του ότι χρειάζεται να βρω δουλειά, νιώθω τζαι λίγο ένοχος που με συντηρούν οι γονείς μου. Ελπίζω να τα καταφέρω να συνδυάσω διαβασμα - δουλειά.

Σκέφτουμε να αλλάξω σχολείο τζαι να πάω κάπου μέσα στη νέα υόρκη γιατί εκνευρίζουν με, τελικά, τα χωρκούθκια έξω που την πόλη. Οι γονείς μου εν κατά του να φύω που no-name school και να πάω σε no-name school απλά για την τοποθεσία. Εγώ πάλε ειμαι σιουρος ότι εν για το καλύτερο. Το άλλο που σκέφτουμε να κάμω είναι μείνω τέλος 2ου χρόνου να δοκιμάσω για κανένα πολλά καλό σχολείο. Αλλά τούτο σημαίνει ότι πρέπει να φύω που τη Νέα Υόρκη και εν θέλω. Καμιάν εισήγηση?

Ο γες!! Ο φίλος μου ο Ντρου που το Σαν Ντιέγκο επιτέλους εκάλεσε με σπιτι του το καλοκαίρι!! Παει πολλά ένα ταξιδάκι στην Καλιφόρνια πριν να πάω Κύπρο.

Την Παρασκευή θα πάω να δω την Ani DiFranco! Έιμαι κατενθουσιασμένος! Εν το πολλοχωρεί ο νους μου ότι μετά από τόσα χρόνια που την ακούω θα την δω live. Πέρκι εν ξεχάσω πάλε να πάρω τη κάμερα μου

Συμφωνώ και επαυξάνω ότι ο Σφακιανάκης επιχειρηματολογεί καλλύτερα που τους πλείστους πολιτικούς. Δείτε το: http://antidoto1980.blogspot.com/2010/11/notis-in-all-his-glory.html