Saturday, September 25, 2010

Αγαπώ

ΡοΑμ, τωρά το έπιασα :)
Αγαπώ πάρα πολλά:

1. Τη μουσική. Λατρεύω να παίζω μουσική και να ακούω μουσική. Εν ο τρόπος μου να εκφράζουμαι. Αρέσκει μου να πιάνω την κιθάρα μου και να κάθουμαι στο πάρκο μόνος μου να παίζω με τες ώρες, η στο δωμάτιο μου, ή με τους φίλους μου. Τζαι εν ωραία γιατί υπάρχει η κατάλληλη μουσική για όλες τις περιστάσεις. Εξτασιάζουμαι άμαν παίζω μουσική με άλλους τζαι ειδικά πιο έμπειρους μουσικούς γιατί μαθαίνω πολλά πράματα. Αγαπώ ούλλα τα είδη μουσικής. Από λαϊκά μέχρι death metal. Ξεχωρίζω ιδιαίτερα την παλιά κλασσική ροκ, τζαζ, μπλουζ και τα κάτι τύπους που συνδιάζουν τα τρία πιο πάνω. Αγαπημένοι μου καλιτέχνες ειναι Janis Joplin, Ani DiFranco, Tori Amos, Katie Melua, Norah Jones, Eric Clapton, BB King, Σταμάτης Κραουνάκης, Τάνια Τσανακλίδου, Χ&Π Κατσιμίχα, Ella Fitzgerald, John Coltrane, Jamiroquai, Dream Theater, ACDC, Deep Purple, Wes Montgomery και πολλοί πολλοί άλλοι...

2. Τους φίλους μου. Είμαι πολλά τυχερός που τους έχω, ειδικά τον Χρ και τον Χα. Αρέσκει μου που με καταλάβουν, πάντα στηρίζουν με, έχουμε την άνεση να πούμε ότι θέλουμε ο ένας του άλλου κ αρέσκει μου που μπορεί να κάμουμε μήνες να βρεθούμε αλλά πάντα συνεχίζουμε που τζιαμέ που εμείναμε.

3. Να οδηγώ. Το αυτοκίνητο μου εν της μπακίρας αλλά έχει αρκετά καλά μεγάφωνα και το ράδιο μου έχει υποδοχή για iPod. Λατρεύω να οδηγώ χωρίς απαραίτητα να ξέρω που πηαίννω, να θωρώ δεξιά αριστερά, να ακούω μουσική, να μιλώ και να ονειρεύκουμαι.

4. Να ταξιδεύκω. Να θωρώ καινούργια πράματα και να θωρώ άλλους ανθρώπους. Συνήθως στα ταξίδια μου παρατηρώ τους ανθρώπους. Προσπαθώ να μπω στην κουλτούρα τους, στες συνήθειες τους και να πάρω όσα πιο πολλά μπόρω. Ναι, εν μπορείς να βάλλεις μια ολόκληρη χώρα στο ίδιο καζάνι αλλά κάποια "στερεότυπα" συμήθως εν σωστά για ένα μεγάλο μέρος του πλυθησμού.

5. Να μιλώ. Αρέσκει μου να φιλοσοφώ, να βλέπω πράματα που διάφορες πτυχές, λατρεύω το άμαν μου λαλούν κάτι που εν το σκέφτηκα. Τζαι αρέσκει μου άμαν πορώνουμε σε μια συζήτηση να συμφωνούν μαζί μου και να προσθέτουν. Εκνευρίζουμε πολλά άμαν μου μιλούν χωρίς επιχειρήματα ή άμαν μου λαλούν πελλάρες για πράματα που τα ξέρω, που τα είδα τζαι άμαν με λαλούν ξεροτζέφαλο.

6. Τη Νέα Υόρκη. Λατρεύω το αίσθημα που μου διά άμαν περπατώ στο Μανχάταν. Εν το νησί που θωρείς ούλλες τες ράτσες να σμήγουνται και να περνούν καλά. Εν δύσκολο να το περιγράψω. Έσχει ένα μήνα που είμαι δαμέ τζαι ακόμα έν επήα πούποτε τη νύχτα γιατί εν εχόρτασα το να περπατώ ποτζεί ποδά. Είμαι ευτυχισμένος με το να περπατώ στο σέντραλ παρκ το πρωί και να ακούω τους μουσικούς που παίζουν ποτζεί ποδά, να ξαπλώνω στο γρασίδι, να θωρώ τα ζεφκαρούθκια που εν μέστες βαρκούες στο λετσοποταμό. Πιάνω έναν αμερικάνο σκέττο φαρμάτζι που το στάρμπακς, τζαι περπατώ ποτζεί ποδά απλά. village, soho, chelsea, wall street, times square, ως τζαι το harlem έσιει τη χάρη του. Θωρείς μαύρους, κότσινους, κίτρινους, μπλε, άσμπρους ούλλους μαζι να εν παρέες και να περνούν καλά. Σχεδόν ώπου μπείς ακούεις τζαζ. Τζαι ούλλα μπορούν να γίνουν. Τζαι η μουσική δαμέ κάμνει νόημα. I guess I love New York.

7. Φαγητό. Είναι τέχνη! Ένα ωραίο πιάτο είναι ένας ωραίος πίνακας. Αρέσκει μου να δοκιμάαζω ούλλα τα είδη φαγητού και εκτιμώ τους ανθρώπους που νιώθουν πια γεύση πάει με πια στο μυαλό τους.

8. Ποτά. Εν είμαι αλκοολικός αλλά απολαμβάνω στιγμές όπως το να είσαι με το μαγιώ σε μια συναυλία στην παραλία, να βαστάς την 6η σου μπύρα τζαι να παίζουν το take another little piece of my heart.

9. Γυναίκες. Λατρεύω τις γυναίκες που εν έξυπνες, διαφορετικές και είναι ο εαυτός τους. Ειδικά όταν ο εαυτός τους εν στα γούστα μου. Τζαι αρέσκει μου άμαν μου μπαίνουν τζαι κάμνουν με να μεν ξέρω τι να πω.

10. Τους γονείς μου. Ίσως εν cliche αλλά εν με κόφτει. Εδώκαν μου τα πάντα, εν μου εφυτέψαν ούτε πολιτικές ούτε θρησκευτικές ιδέες, είπαν μου ότι επιστεύκαν και με άλλα εσυφώνησα και εν οκ δέχουνται το αρκετά καλά, με άλλα εδιαφώνησα, ακόμα και αν διαφωνούν με τζίνα που θέλω να κάμω πάντα στηρίζουν με τζαι αν δεν με βοηθούσαν, μπορεί να μεν ήμουν δαμέ που είμαι τωρά.

2 comments:

Anonymous said...

manaaa mu m-aki mou je ezile4a etsi tsas gia tin new yorkkk.

o simfititis mou en na rtei na se vrei ta xmas en to meta3i???

java101.cy said...

etsi elalen. kopiaste!

Post a Comment