Thursday, April 28, 2011

Απογοήτευση

Εν 6 το πρωί. Έσιει ούλλη νύχτα που είμαι όξυπνος. Έχω 2 εξετάσεις η μια πίσω που τη άλλη σε 4 ώρες. Για καμιά που τες 2 εν είμαι προετοιμασμένος. Εν διαβάζω όμως. Περιμένω. Μισώ τον εαυτό μου άμα κολλά ο νους μου κάπου και εν μπορώ να κάμω τίποτε άλλο. Περιμένω. Εν άντεχα άλλο να εν κολλημένος ο νους μου πάνω της ούλλη μέρα τζαι αποφάσισα να της μιλήσω σήμερα για να ξέρω και γω τι γίνεται. Έστειλα της μύνημα η ώρα 9 και λέω της θέλω να σου μιλήσω. Λαλεί μου κάμνω μια ομαδική εργασία με κάτι συμμαθητές μου τωρά, να σου πω που εννά τελειώσω. Η ώρα 1 λαλεί μου ετέλειωσα, έρκουμαι. Όπως ήρτεν έφυεν γιατί επιάσαν την τηλέφωνο και είπαν της ότι κάτι εξεχάσαν να κάμουν στην εργασία και λαλεί μου πάω πίσω να τελειώσουμε και έρκουμαι. 1, 2, 2μιση και γω περιμένω. Μήνυμα: Έρκουμαι σε λλίο, συγγνώμη. 3, μήνυμα: εννά αρκήσεις να τζοιμηθείς? Θέλω ακόμα λλίο χρόνο. Εν θα τζιμηθώ, τέλειωσε τζαι έλα. 4, 5, 6. Περιμένω. Νευριάζω άμα με στήνουν. Ειδικά κάτι τέτοιες στιγμές. Απλά θέλω να το φκάλω που μέσα μου για να πιάσω το νου μου πισω να τον βάλω στα μαθήματα μου. Πόσο δύσκολο είναι να έβρεις 20 λεπτά για έναν άνθρωπο που υποτίθεται ότι νοιάζεσαι? Νιώθω πολλά βλάκας. Εν ξέρω τι να κάμω.

3 comments:

Unknown said...

Μεν νιώθεις βλάκας, μπορεί όντως να της επήρε παραπάνω χρόνο η υπόθεση με την εργασία, μπορεί να ποτζοιμήθηκε, μπορεί μπορεί μπορεί....

Θέλω πολλά να έσιει αίσιο τέλος τούτη η ιστορία γιαυτό βρίσκω δικαιολογίες.. Άτε, καρτερούμεν update

misharos said...

Μεν αφήνεις τον έρωτα να σε φκάλλει έξω που τους προσωπικούς σου στόχους. Πρέπει να συνδιάζεις τα θκυο. Αν δεν μπορείς, το πρώτο που πρέπει να φκάλεις που το νου σου εν την κοπέλλα. Για να μεν χάσεις τζιαι τα θκυο. Η εξέταση περνά που το σιέρι σου, η κοπέλλα όι ειδικά αν δεν μπορείς να την καταλάβεις.

java101.cy said...

Τσαρτελλούι μου, εγώ να δεις πόσο θέλω να έσιει αίσιο τέλος η ιστορία. Αλλά επίκρεψα! Εκάθουμουν στο παγκάκι με την ψυσιή στα χέρια έτοιμος να της τη δώσω αλλα...?

Φίλε Μισιαρέ, αν έμπορα να τα ελέγχω τούτα...Προσπαθώ όμως. Μεγαλώνοντας ελπίζω να έρτει τζαι τούτο, αν και χλωμό το βλέπω.

Post a Comment