Sunday, September 11, 2011

Vamos!

Είμαι σχεδόν έτοιμος. Φέυκω την Τετάρτη. Ξεκινώ την πορεία μου σαν φοιτητής. Συγχυσμένος αλλά γεμάτος όρεξη για δουλειά. Εν να πάμε με τη γυναίκα μου Αγγλία. Σπουδάζει στο Κίνγκς τζαι εγω εν να είμαι Κέντ,ανάμιση ώρα μακριά. Ούτε πολλά μακριά, ούτε πολλά κοντά. Ένιξέρω αν θέλω να είμαι σε σχέση τωρά που εν να σπουδάζω αλλά είμαι πολλά χαρούμενος μαζί της τζαι εν θα χωρίσω. Εξάλλου το πλάν είναι να είμαι ευτυχισμένος ότι τζαι να γινεί. Εμιλήσαμε για ένα πιθανό μπρέικ που μπορεί να κάμουμεν σε κάποια φάση γιατί είμουν ο πρώτος της σε ούλλα τζαι εν θέλω να γυρίσει μετά που πέντε χρόνια να μου πεί οτι θέλει να δεί τζαι άλλα πράματα. Καλλύτερα να κάμει τωρά οτι θέλει τζαι αν δεν θέλει να είμαστε μαζί το πολύν πολύν εγλυτώσαμε την μεγαλύτερη απογοήτευση που ήταν να έρτει μετά. Φυσικά θέλω τζαι εγώ να κάμω μπρέικ για να πνάσω λίο τζαι να σιουρεφτώ ότι θέλω να είμαι μαζί της. Άρέσκει μου να έχω πλάν τζαι να ξέρω τι μου γινίσκετε. Σκέφτουμε πάρα πολλά τζαι βασανίζουν με συνέχεια σκέψεις, τζαι τύψεις για λάθη παλιά της μαλακίας που με δέρνει.Αλλά έσει 2 χρόνια που είμαι σωστός, τζαι κάμω ότι με ευχαριστεί τζαι μπόρω να πώ ότι είμαι χαρούμενος. Μπορεί να είμαι καλός ψεύτης αλλα αποφάσισα με πολλή σοβαρότητα να μεν λαλώ ψέματα εκτός αν το απαιτεί η περίσταση για να γλυτώσουμεν ανεπιθύμητες καταστάσεις ( Εσύ που λαλείς -ααααααααπαααααααας λαλεί εν καλός ψεεεευτης ο μαλάκας, εν τον συμπαθώ - δε τη φάτσα σου μες τον καθρέφτη). Μιας τζαι κάμομεν την αυτοκριτικήν μας είμαι τζαι παράξενος τζαι ιδιότροπος τζαι ανεχτικός τζαι ανυπόμονος τζαι μπάσταρτος μέσα μέσα.

Το καλοκαίρι τελικά ήταν μαγικό όπως ελαλούσαμε στο στρατό. Πολλή επιτυχία με το συγκρότημα, πολλές ωραίες στιγμές με τους φίλους, την οικογένεια τζαι τη γυναίκα μου. Ειδικά με την γυναίκα γιατί μετά που 2 χρόνια πρώτη φορά ήμασταν μαζί που τα καλά μιας τζαι τωρά απολύθηκα. Επήαμεν την κρουαζιέρα μας, επήαμεν Δανία σε ένα συνέδριο (μουχτις με τον Οργανισμό Νεολαίας), το κάμπινγκ μας στην πόλη τζαι τέλος το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο Νέων στην Κύπρο. Εδούλεφκα τζαι όπως τον σκύλον τον παχήν τον ομοφιλόφιλον 4 ώρες την ημέρα στο σουβενίρ του μπαμπά. Για αυτό σου λαλώ ήταν μαγικό. Εν εβαρκούμουν καθόλου τζαι έμαθα πολλά πραματα.

Τωρά όμως ξεκινά μια νεα αρχή τζαι έχω τις βάσεις να πάω μπροστά τζαι εν να το κάμω γιατί εν εχω επιλογή. Πρέπει να αλλάξουμεν τον κόσμο,αργά ή γρήγορα, τζαι όταν ενα γίνει πρέπει να είμαστε τζιαμέ έτοιμοι να βοηθήσουμε να στηθεί ενας καλυτερος που τούτον που έχουμεν. Ξέρω, γράφω πολλά νικατωμένα αλλά είπα το που την αρχή, είμαι συγχυσμένος

5 comments:

Anonymous said...

mwro mou ateleioto kanonise na rteis cambridge na se filo3enisw! pws itan to eyp?

en na saste mia xara me ti koru, no woriies.

karterw sas!

java101.cy said...

Roam mou to eyp itan polla wraio,ospou pan oi delegates palavwnoun je parapanw alla panta en polla wraia empiria. Na kanwnisoume na rtoume afou kipro en vrethoumastin na vrethoumen sta ksena =)

Anonymous said...

kala ti egine me tin ameriki?

java101.cy said...

Egw eimai o allos o javas. O allos en ameriki.

java101.cy said...

Ναι, εγώ είμαι Αμερική. Είμαστε 2.

Post a Comment