Wednesday, July 7, 2010

The Hollywood Experience

Έρκουμαι σήμερα σπίτι που τη θάλασσα τζαι βλέπω τους δικούς μου να κάθουνται να πίννουν καφέ. Λαλεί μου ο τζήρης μου: "Που ήσουν εψές να με υπερασπιστείς?" And the story goes as follows...

Εχτές κατά τες 1200 τα μεσάνυκτα, ένα αυτοκίνητο με δύο μεθυσμένους εττούμπαρε με το σκουπιθκιάρικο. Όπως πάντα ο παπάς μου επετάχτηκε ίσια πάνω τζαι επήε έξω να δει τι έγινε. Οι κύριοι μεθυσμένοι εφκήκαν έξω που το αυτοκίνητο τζαι εξεκινήσαν τζαι εβρίζαν ούλλη τη γειτονιά τζαι απειλούσαν να δέρουν τους σκουπιθκιάρηες. "ρε παιθκιά, ηρεμήστε. είσαστεν καλά? εχτυπήσετε?" ρωτά ο παπάς μου. "ποιος είσαι εσύ που ννα μου πεις να ηρεμήσω ρε? εγώ γ**ώ τη μάνα σου." λαλεί ο μεθυσμένος 1. Τζιαμέ εκνευρήστηκε ο φάδερ τζαι έπιασεν τον που το λαιμό τζαι έδωκεν του μια ππουνιά την οποία δυστυχώς έφαεν ο αθώος γείτονας που εμπήκε μπροστά. Ο μεθυσμένος 2 άμαν είδεν ότι ο φάδερ ήταν πρόθυμος να τους ταπανιάσει τζαι τους 2 έσκασεν. Ο φάδερ επήεν μέσα για να ηρεμήσει τζαι μόλις έφυεν εξεκινήσαν να βρίζουν ξανά ούλλη τη γειτονιά. Ειδοποιήθηκεν η αστυνομία τζαι επέμβηκεν "έγκαιρα" και "δυναμικά". Εστείλαν μια γυναίκα ύψους 1.30. Η κοπέλλα ήταν γνωστή τους πιττωμένους τζαι είπεν τους κάτσετε ηρεμήστε τζαι έφυκεν τους απλά να φύουν. Χωρίς άλκοτεστ, χωρίς να γράψει τίποτε, ενώ ήδη είχαν προκαλέσει δυστύχημα!! Οι τύποι εφύαν τζαι εφωνάζαν του παπά μου "εννά το πιερώσουν πολλά ακριβά τα κοπελλούθκια σου τούτο που μας έκαμες".

Ο μεθυσμένος 1 εν ο άντρας μιας γνωστής της μάνας μου μου. Την επόμενη μέρα, όταν του είπαν τι έκαμε επειδή εν εθυμάτουν, ετηλεφώνησεν του παπά μου τζαι απολογήθηκεν. Εμίλησεν η μάνα μου με τη γυναίκα του τζαι δείτε τι είπε "όταν εκατάλαβα ότι εν αλκοολικός τζαι λλίο ναρκομανής ήταν αργά γιατί ήμουν ήδη έγκυος τζαι επαντρέφτηκα τον. 3-4 φορές το μήνα κάπου χτυπά με το αυτοκίνητο τζαι έχουμε παρόμοιες ιστορίες. Τωρά για τες επόμενες 10 μέρες εννα είναι ο τέλειος σύζυγος τζαι ο τέλειος πατέρας. Την εντέκατη μέρα εννά κάμει τα ίδια πάλε. Έπιασα τζαι στον κ.ε.θ.ε.α να τον βοηθήσουν αλλά είπαν μου εν μπορούνα να κάμουν τίποτε. Φοούμαι να τον δκιώξω, εν τον μπορώ άλλο. Είμαστε τζαι καταχρεωμένοι τζαι η δουλειά μου εν πάει καλά. Ξέρεις τι? Ντρέπουμαι που το λέω αλλά παρακαλώ την επόμενη φορά που εννά χτυπήσει με το αυτοκίνητο να πεθάνει. Μόνο έτσι εννά γλυτώσω τζαι γω τζαι το μωρό που λλόυ του."

Είπα του φάδερ να μου πει που εν το σπίτι του να πάμεν με τον αρφό μου να δούμεν τι του χρωστούμε τζαι πρέπει να το πληρώσουμε ακριβά αλλά εν μας το λαλεί (γκρρρρρ. τζαι ενευρίασα παραπάνω που το αφήνει να περάσει έτσι απλά). Η γαουροσύνη εν το μόνο πράμα που με φκάλλει έξω που τα ρούχα μου.

1. Με πιο δικαίωμα ρε κύριε βρίζεις τον κόσμο? Ο τζίρης μου έσιει ιστορία με προβλήματα καρδιάς. Αν εσυναίβενε ότιδήποτε την ώρα που τον ενευρίασε?

2. Εγώ επήα δικαστήριο τζαι επλήρωσα 300 ευρώ που είχα 43 αντί 22 στο αλκοτεστ. Τζίνος που έκαμε τζαι δυστήχημα εν θα πάθει τίποτε?

3. Λυπούμαι τη γυναίκα του που τον φοάται τζαι πολλά παραπάνω το κοπελλούι του.

4. Που εν ούλλοι οι αρμόδιοι κυβερνητικοί σε έτσι φάσεις.

Για άλλη μια φορά απογοητεύτηκα που τη χώρα μου, το χωρκό μου τζαι που τη γειτονιά μου ούλλη που επαίξαν πελλό τζαι ούτε καν εκαταγγείλαν την αστυνομικό που εν έκαμε τη δουλειά της επειδη εν χωρκανή!!!!!!

Θέλω να του πω δκυο κουβέντες τούντου ανθρώπου, αλλά εν θα ξηγηθούμε. Έσεις ένα μωρό ρε αν μη τι άλλο σκέφτου τζίνο. Τι παραδείγματα του διάς? Πως θα το μεγαλώσεις? Αλλά καλλύττερα να τα πω του τοίχου.
Τι μπορώ να κάμω? Να τον δέρω? Τι εννά αλλάξει? Εννά γίνει ευσυνειδητός? Πως μπορώ να βοηθήσω την οικογένεια του? Εν σκότωμα που θέλουν έτσι τύποι για να καθαρίζει τζαι ο τόπος.

2 comments:

Anonymous said...

epias to xarti re na pnaseis?

java101.cy said...

Naiiii!!!

Post a Comment