Thursday, May 5, 2011

Εμίλησα της

Δευτέρα βράδυ εκάλεσα την σπίτι μου για φαϊ. Έκαμα της το Κοτόπουλο μου με βατόμουρα και εφκήκεν πάρα πολλά ωραίο και ενθουσιάστηκε και είμαι περήφανος. Ήπιαμε λευκό κρασί και μετά επήμαε έξω στο παγκάκι μπροστά στον ποταμό για τσιγάρο. Σαν εμιλούσαμε εφκήκε μου και γυρίζω και λαλώ της (αν θυμούμαι καλά) "Αρέσκεις μου πολλά. Είσαι έξυπνη, όμορφη και διαφορετική με τους δικούς σου περίεργους τρόπους. Ξέρω ότι έσιεις φίλο τζαι τούτο κάμνει με να συμπεριφέρουμαι κάπως περίεργα μερικές φορές αλλά εν μπορώ να το κρατώ μέσα μου άλλο. Θέλω να είμαι μαζί σου. Ξυπνώ με τη σκεψη σου, τζοιμούμαι με τη σκέψη σου τζαι ούλλη μέρα σκέφτουμαι πως να σε κάμω να χαμογελάσεις, να περάσεις όμορφα. Εν μπορώ να συγκετρωθώ σε κάτι άλλο". Κάτι τέτοιο είπα και μετά μπουμ, η πιο περίεργη αντίδραση του κόσμου. Έπιασεν την νευρικότητα, εξεκίνησε να τρέμει και να μιλά πολλά γλίορα για άσχετα πράματα. "Εφαντάστηκες ποττέ πως είναι να παντρεφτείς? Εν ξερω αν θέλω να παντρευτω. Θέλω να πατρευτώ? Δηλαδή άμα παντρευτείς ξυπνάς την επομένη τζαι λαλείς Ουάου, επαντρέφτηκα? Αρέσκουν σου τα παπούτσια μου? Εν καινούργια. Εν λλίο μεγάλα τα πόδια μου για κοπέλλα αλλά αρέσκουν μου. Τι νομίζεις εσύ?" Κάπου δαμέ επήα να τη φιλήσω. Ήθελα να γελάσω γιατί ήταν πολλά χαριτωμένη. Επλησίασα κοντά στα χείλη της. Εκοίταζα την στα μάτια. Εκόιταζεν με. Και τελευταία στιγμή εγύρισεν και λαλεί μου "εν μπορώ να το κάμω. Είμαι με κάποιον άλλο. Αρέσκεις μου τζαι συ. Περνώ όμορφα μαζί σου. Αλλά εννα πάεις Κύπρο τωρά τζαι γω εννα μείνω δαμέ. Τζαι του χρόνου μπορεί να κάμεις τράσνφερ". ... ... ...

Ααααααααχχχχ....


???


Τζαι ο φίλος της εν τέλεια φλούφλης ρε γαμώτο. Τζαι σπουδάζει Όλμπανι που εν 4 ώρες που δαμέ με το αυτοκίνητο. Θωρεί τον 2-3 φορές το μήνα και έννεν καν ερωτευμένη μαζί του. Εν μια συνήθεια. Έντζε έσιει άδικο. Εγώ Κύπρο ούλλο το καλοκαίρι τζαι τούτη δαμέ? Εν πάει.

Ευρεθήκαμε σήμερα στη συνάντηση του κλαμπ που εξεκινήσαμε μαζί τζαι ήταν βάσανο. Έντζαι είμαι τρελλά ερωτευμένος, αλλά εν μπορώ!!!! Θέλω να είμαι εγώ τζίνος που θα ξυπνά δίπλα της, θέλω να εν δική μου και να είμαι δικός της.

Τζαι πάλε κάθουμε 4:30 το πρωί με μια κενή κόλλα στη γουέρντ και έχω να γράψω 5σέλιδη για άυριο αλλά το μυαλό μου έννεν δαμέ. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

4 comments:

Sike said...

yikes!!! giati en mou eipen kanenas gia tounto blog?? enna myrizoumai ta nyshia mou??

dammit, eixa skopo na ppesw gliora popse, alla twra prepei na katsw na se thkiavasw pou tin arki

java101.cy said...

Χαχα! Ελπίζω να το χαρείς τουλάχιστον

Unknown said...

lol ρε sike!

dearest java101.cy,

Οκ, σίουρα η αντίδραση της εν ήταν τζείνη που έλπιζες. Αλλά που τούτα που γράφεις εγώ καταλαβαίνω ότι έσιει αισθήματα για σένα τζιαι δεν της είσαι αδιάφορος. Ίσως χρειάζεται λίο χρόνο να επεξεργαστεί τα νέα δεδομένα.

Που απ' ότι φαίνεται εννά έσιει κάμποσο χρόνο, μιας τζιαι εσύ φεύκεις για Κύπρο. Εν μπορώ να την αδικήσω, σίουρα 2-3-4 μήνες που εννά λείπεις εν κάμποσος τζιαιρός, ειδικά στην αρχή μιας σχέσης. Πάντως που τον φίλο της, αν εν έτσι όπως τα λαλείς τα πράματα εν πρέπει να απειλείσαι.

Μπορεί να εν πολλά αισιόδοξο σενάριο, αλλά ίσως ώσπου να στραφείς που την Κύπρο να καταλάβει νάμπου θέλει τζιαι να πολογιάσει τον φίλο της.
Τωρά πώς συμπεριφέρεται μετά την μεγάλη αποκάλυψη; Αποφεύγει σε or something;

Anyway, εσύ έκαμες τζείνο που ήταν σωστό τζιαι τωρά ο χρόνος θα δείξει. Φεύκω γιατί ήδη νιώθω πως επολλολόησα, σου εύχομαι τα καλύτερα!

java101.cy said...

Συμπεριφέρεται μου το ίδιο, είμαστε όπως είμασταν. Εν βάσανο να είμαι κοντά της αλλά σε μια βδομάδα τελειώνει το εξάμηνο και επειδή εννά την πεθυμήσω προσπαθώ να τη βλέπω όσο πιο συχνά μπορώ. Παράλληλα γράφω την για να μεν της δώκω την εντύπωση ότι εν ούλλα καλά και ωραία επειδή είπα της ότι φίλος της εν θέλω να είμαι. Όπως λαλεί τζαι ο παρέας ο Δανός, εφύτεψα το σπόρο τζαι τον Αύγουστο που θα έρτω πίσω εννά δω αν εβλάστησε ή αν τον εφάαν τα πουλιά.

Post a Comment