Sunday, November 20, 2011

Πολλά αστείο!

Έπιασε διαμέρισμα ένας φίλος μου και επήα να το δω. Πάω που λες, πολλά ωραίο το διαμέρισμα και ύστερα που λλίο λαλεί μου να σου δείξω κάτι στο ίντερνετ. Άφτει το λάπτοπ, εν έβρισκε το δίκτυο για να ενωθούμε. Εδοκιμάσαμε τα πάντα και εν το έβρισκε. Πιάνει λοιπόν τον ιδιοκτήτη ο παρέας και λαλεί του:
- Εν δουλεύκει το ίντερνετ. Εχτές τη νύχτα εδούλεφκε μια χαρά, σήμερα τίποτε.

Και απαντά ο ιδιοκτήτης:
- Άψε τα φώτα.
- Α?
- Άψε τα φώτα. No lights, no internet.

Μπαμ! Θέλω πολλά να μάθω τι εσκέφτετουν τούτος ο λεβέντης ο ηλεκτρολόγος που εσχεδίασεν το σπίτι. Αυτά είναι. No lights, no internet.

USA

Tuesday, November 15, 2011

Απ γιουρ άς, Γερμαναρά του κερατά

Έσιει έναν μάθημα που εν το πάω ίντζαν επειδή η τούτορ εν μαννή τζιαι βαρκούμαι τους ηλίθιους ανθρώπους. Για αυτό όπως ο κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του, γράφω την κανονικά τζιαι άμαν μου απευθύνει τον λόγο περιπαίζω την. Πάω που λαλείς στο μάθημα τζιαι κάθουμαι υπομονετικά στην γονιούδαν μου περιμένοντας να πάει ακόμα μια ώρα της ζωής μου του κώλου. Ξαφνικά ακούω μιαν συζήτηση πίσω μου πολλά νεκατσιαστικήν. Γυρίζω με στυλ τζαι χάρην τζιαι λαλώ τους με την ψευτοεγγλέζικη προφορά «Ένιξέρω για τι μιλάτε αλλά ακούετε σαν να κάμετε εμετό». Θυμώνετε ο παρέας ο ξανθός ο βόρτος τζιαι λαλέι μου εν Γερμανικά τζιαι εν μια πολλά όμορφη γλώσσα. Λαλώ του έκαμα τζιαι εγώ Γερμανικά μια φάση αλλά επιμένω ακούεται σαν εμετός. Σικιρτισμένος όπως ήταν κάθετε δίπλα μου γιατί εν είχε άλλο τόπο. Λαλεί μου πόθεν είσαι? Τσούπερν λαλώ με πάθος τζιαι περιφάνιαν. Έν απαντά (ευτυχώς εν ήξερεν εντα σκατόρατσα είμαστεν) . Φκάλω τις σημειώσεις μου – μια κόλλα τσαλακωμένη γραμμένα στο χέρι με γράμματα όπως τις παθκιές της όρνιθας. Θωρεί με τζιαι γελά που κάτω που κάτω. Φκάλει τα φάιλ του, τικετούες ποδά ποτζιεί, γραμμένα στο κομπιούτερ, συσταρισμένα όμορφα. Τζιαι λαλώ του σοβαρά? Παίζεις μου τον οργανωμένον? Τζιαι νέφκω του απέναντι, ο παρέας ο ασιάτης κούλ με το i-pad του να παίζει με τα κουμπούθκια.Γυρίζω πάνω του τζιαι λαλώ του, who is the superpower now bitch?

UK

Wednesday, November 9, 2011

Η που**** η γειτόνισσα μου

Τούτη η πουτάνα η γαμοσιήστω η γειτόνισσα που μεινίσκει πουπάνω μου έκαμε παράπονο στο σποιτονοικοκύρη ότι έπαιξεν σήμερα το ξυπνητήρι μου η ώρα 830 και ήταν πολλά δυνατό. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! Τζίνη που κάμνει χούβερ μετά τα μεσάνυκτα και νιώθω λες και εξεκίνησε μηχανή τζετ πουπάνω μου εν οκ. Η καρτάνα, ο πούτανος. Έντζεν η ώρα 5 που έπαιξε το ξυπνητήρι μου ρε υπανθρώπινο ον. Τζαι εν κανούν τα άλλα ούλλα, επήεν τζαι είπεν ότι έπεζα πολλά δυνατή μουσική που τες 830 για πολλή ώρα. Η παλαβή. Το ότι το ξυπνητήρι μου εν τραγούδι εμετάφρασεν όπως έθελε η μαλακισμένη. Τζαι τωρά παίζεται να μου δώκουν γόρνινγκ και επειδή έχω είδη ένα δικαιούνται να μου κάμουν έξωση. Λες και εν με εκανούσε ούλλο τα άγχος που έχω με τα σχολεία και τα δίδακτρα και τα λεφτά και τα μαθήματα.

Κατά τα άλλα τούτη ήταν μια καλή ευκαιρία να βρίσω στα κυπριακά σε σημείο μεγάλης ηδονής.

Η σάγλισσα, η άσχημη

USA

Tuesday, November 8, 2011

Ξανά π΄αρκης

Έν άντεξα εχτές τζιαι εμίλησα της που σκάιπ. Ε, ήταν να πελλάνω. Έν ήταν καλά, έκλαιε τζιαι ελάλε μου ότι εν ξέρει τι της γίνεται. Να μεν σας τα πολυλογώ εψιλοήβραμεν τα, μετά που λίο που εμιλήσαμε άρκεψε να χαμογελά τζαι εθώρουν την αγάπην μες τα μάθκια της. Τούτη φοάτε ότι εν θα μπόρει να κάμει πράματα μακριά μου τζιαι να περνά καλά τζιαι εξέχασε πόσο χαρούμενη εν μαζί μου. Τις τελευταίες μέρες εκλαίουμουν στους φίλους μου όπως την παρατημένη την κοτζινοχορκατούν που την άφηκεν ο παρέας για τη γειτόνισσα. Εν μπορώ να με έτσι, την επόμενη φορά που εν να μου κάμει μουσκουρούθκια ένα τα παραιτήσω τζιαι κανεί, αν δεν μπορεί να εκτιμήσει την αγάπη μου εν αξίζει. Ότι πρέπει να κάμουμεν τζιαι μια περίοδο μόνοι μας εν αλήθκεια, αλλά οι τωρα, ασε να χαρούμε λίο τη ζωή μας στην Αγγλία μαζί τζιαι μετά. Ευχαριστώ για τη στίριξη.

UK

Saturday, November 5, 2011

Είμαι μια μάτσα σκατά.

Είμαι μια μάτσα σκατά. Είμαστε 2 χρόνια μαζί. Ήταν Βέλγιο την προηγούμενη εβδομάδα τζαι όπως ήταν μες την τρελλή χαρά ξαφνικά λαλεί θέλει να είναι μόνη της. Έμιλήσαμε παλιά για να κάμουμε μπρέικ επειδή είμαστεν μιτσιόι τζαι πολλά εξαρτώμενοι ο ένας που τον άλλον αλλά τωρά ήρτε μου πολλά ξαφνικό. Ελάλεν μου κάτι παράξενα, ότι εν ξέρει τι θέλει τζαι πρέπει να βρει τον εαυτό της κτλ. Τζαι ξέρω ότι εν θέλει κάποιον άλλον ή έγινε κάτι στο Βέλγιο με άλλον. Ξέρω την πολλά καλα, ξέρω ότι αγαπά με.Εβαρέθηκα να είναι ψυχρή ούλλη μέρα τζαι επήρα εγώ την απόφαση, όπως πάντα. Είπα της ότι εν θα της ξαναμιλήσω. Εν αντέχω έτσι. Τζαι είπα της που ένα αποφασίσεις τι θέλεις ξέρεις που είμαι, έλα να με δείς. Εν ξέρω αν θα φκεί σε καλό. Θέλω να κλαίω όπως το μωρό.

UK

Tuesday, November 1, 2011

Μίζερος στα ξένα

Εβιάσαν μας στο θκιάβασμα. Νομική λαλούν σου. Σόρι κύριε αλλά είπαμεν, όι τζαι έτσι. Έπηαν με τζαι τούτη η κατάθλιψη η τούμπανη που με κάμει να θέλω να με μόνος μου τζιαι να τους γράφω ούλλους. Αήπι που το στρατό. Εν ωραία η ζωή δαμέ. Ήρεμη, όμορφος τόπος. Έχω τζαι την γυναίκα μου κοντά. Αλλά πάλε μόνος μου. Με το μαυρογέριμο το τσιάρο τζαι τους ρομαντισμούς μου. Με τις υγίες μας.