Sunday, May 30, 2010

Trying to hold on


Μπήκαμε στην τελική ευθεία! Σε 31 μέρες έχουμε Ιούλη. Μισώ το ότι ασχολούμαι ακόμα. Έσιει δυο χρόνια τζαι ακόμα εν επροσαρμόστηκα, ούτε εδέκτηκα το πως έχει η κατάσταση. Έμεινε ένας μήνας τζαι είμαι στα πρόθυρα παράνοιας. Εν τους αντέχω άλλο! Τζαι το χειροτερο είναι ότι τωρά εκατάλαβα πόσο μαλάκας είμαι. Πάντα ελάλουν ότι το κάθε λεπτό είναι ξεχωριστό. Πάντα επροσπάθουν να απολαμβάνω κάθε στιγμή της ζωής μου τζαι να μεν τη σπαταλώ. Ώντας κυκλοθυμικός, επροσπαθούσα στες φάσεις που εν ήμουν καλά να σκέφτουμαι τα καλά που έχω.

Ρε στην Αϊτη επεθάναν τόσα εκατομμύρια που το σεισμό τζαι άλλα τόσα γιατί εν έχουν νοσοκομεία, επεθάναν τόσα μωρά χωρίς να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τζαι εγώ είμαι ζωντανός, έχω την υγεία μου τζαι εννά κάθουμαι να αγχώνουμαι τζαι να σκέφτουμαι τα πρέπει τζαι τα μη?? Στον πούλλο μου τζαι θα κάμω ότι θέλω. Θα σπουδάσω τζείνο που θέλω, στη χώρα που θέλω τζαι ότι γινεί. Φυσικά εννα μου πεις αν εγώ πονώ τα δόντια μου, η σκέψη κάποιου που έχει καρκίνο εν θεραπεύκει τον πόνο μου. Θυμίζει μου όμως ότι υπάρχουν και χειρότερα.


Anyways, going back... Νιώθω ότι δεν εσεβάστηκα τον εαυτό μου καθόλου, ότι εξευτελίστηκα. Επέταξα τα χρόνια μου για να είμαι το αρνί του κάθε ψυχολογικά ανισόρροπου και να ακούω τα παραμύθκια που μας πουλούν. Τζαι τούτα όυλλα έκαμα τα ξέρωντας ήδη ότι όσα μας λαλούν εν παραμύθκια, ότι κανένας εν ενδιαφέρεται για το στρατο (π.χ. ο εξοπλισμός μας εν τζίνος που εχρησιμοποιούσε ο στρατός της Αγγλίας στο 2ο παγκόσμιο πόλεμο) τζαι ότι είμαι τζιαμέ για να κάμνω την καθαρίστρια, τον υδραυλικό, τον πογιατζή τζαι το σάκκο του μποξ. Τζιμούμε μέστες σκόνες τζαι τες ακαθαρσίες, τρώγω τα πιο φτηνά φαγητά της υφηλίου (κάτι πατάτες μαύρες βουλγάρικες, κοτόπουλλα made in Brazil...) μαγειρεμένα στις πιο άθλιες και ακάθαρτες εγκαταστάσεις του κόσμου που το κάθε πελλοκοπελλούι τζαι απορώ πως εν έπιασα καμιά μυνιγγίτιδα blah blah blah. Όπως τζαι να σχει..Έξερα τα αλλά πάλε επήα τζαι εδέχτηκα τα. Είμαι μαλάκας, θύμα τζαι ρίφι. Ειδικά ρίφι γιατί είπαν μου πήεναι, οι άναστόλες εν πούττοι εσύ είσαι ο καλός τζαι εγώ επήα. Τελικά εμείς είμαστε τα αρνιά που καταπιεζούμαστε 2 χρόνια. Εν πιο εύκολο να μεν πάεις κόντρα στο σύστημα. Εμετάνιωσα που εν έφυα πέρσι το μάρτη που το εσκέφτουμουν.

Σε τούντα 2 χρόνια εκέρδισα:
1. 10 κιλά
2. A Scrambled Brain!
3. Ένα και μόνο ένα φίλο
4. Εμπειρίες και μαθήματα που θα τα έπερνα έτσι και αλλιώς όπου τζιαν ήμουν

Έχασα:
1. Χρόνο
2. Χρήμα
3. Μια πολλά όμορφη σχέση
4. Το μυαλό μου, τα λογικά μου και σία - την "υγεία" μου γενικά, but I will get it back
5. Πολλές συναυλίες που εμπορούσα παίξω, την άνεση μου στην κιθάρα
6. Πολλές γνώσεις επειδή εν τις εχρησιμοποίουν

Νευριάζω που τα γράφω τούτα τωρά!! Που έχω μια ώρα στη διάθεση τζαι αντί να πάω θάλασσα κάθουμαι τζαι φκάλλω τα αποθυμένα μου ενώ σε ένα μήνα τελειώνουν ούλλα!!

blah blah blah blah blah

The point being: Ορκίζουμαι στον εαυτό μου ότι ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΜΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΤΤΕ ΞΑΝΑ! ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ κάμνω μόνο ότι με ΚΑΜΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ. Στόχος μου είναι η ευτυχία μου and nobody can mess with this.

Μπορεί να εν το πιο σημαντικό πράγμα που έμαθα.
Αααχχχχχχχχ...Νιώθω καλλύτερα....Με τες σπουδές μου......Τελικά εγράφτηκα στο Fairleigh Dickinson University, Metropolitan Campus. Είμαι περήφανος που ούλλη τη διαδικασία των αιτήσεων μου τζαι την εγγραφή μου έκαμα τα μόνος μου τζαι με δικά μου έξοδα συνολικά έδωκα σχεδόν 1500 ΕΥΡΩ! Σιαίρουμαι γιατί ξέρω ότι του χρόνου εν θα είμαι σε ένα κάμπους γεμάτο κυπραίους, να κάμνω παρέα μόνο μαζί τους τζαι να βρίζουμαι μαζί ούλλες της υπόλοιπες ράτσες.
Προετοίμασα τον εαυτό μου για culture shock, μάλλον εννά μου λείψει η κύπρος επειδή μόνο μισό καλοκαίρι εννά έρκουμαι αλλά η Αστόρια εν μόνο 20 λεπτά δρόμος, άρα I can get a piece of home anytime.
Ούλλη μέρα κάμνω όνειρα τζαι σχέδια! Το καλοκαίρι θα δουλέψω για να πάρω λλία λεφτά μαζί μου τζαι πέρκι εύρω καμιά μουσική δουλειά στην Νέα Υόρκη που να πληρώνει καλά για να συντηρούμαι μόνος μου. Εν θέλω να επιβαρύνουνται οι δικοί μου γιατί εγώ επείμεινα να πάω Αμερική. Την πρωτοχρονιά θα είμαι στο Τάιμς Σκουέαρ τζαι θα φυλάξω λεφτά για να πάω 2 εβδομάδες Φλόριδα του χρόνου το καλοκαίρι!

Άτε, εμίλησα πολλά! Enjoy your Sunday - ελάτε Αγιά Νάπα-Πρωταρά τζαι εν ωραίος ο τζαιρός. Γεια!


0 comments:

Post a Comment