Saturday, November 5, 2011

Είμαι μια μάτσα σκατά.

Είμαι μια μάτσα σκατά. Είμαστε 2 χρόνια μαζί. Ήταν Βέλγιο την προηγούμενη εβδομάδα τζαι όπως ήταν μες την τρελλή χαρά ξαφνικά λαλεί θέλει να είναι μόνη της. Έμιλήσαμε παλιά για να κάμουμε μπρέικ επειδή είμαστεν μιτσιόι τζαι πολλά εξαρτώμενοι ο ένας που τον άλλον αλλά τωρά ήρτε μου πολλά ξαφνικό. Ελάλεν μου κάτι παράξενα, ότι εν ξέρει τι θέλει τζαι πρέπει να βρει τον εαυτό της κτλ. Τζαι ξέρω ότι εν θέλει κάποιον άλλον ή έγινε κάτι στο Βέλγιο με άλλον. Ξέρω την πολλά καλα, ξέρω ότι αγαπά με.Εβαρέθηκα να είναι ψυχρή ούλλη μέρα τζαι επήρα εγώ την απόφαση, όπως πάντα. Είπα της ότι εν θα της ξαναμιλήσω. Εν αντέχω έτσι. Τζαι είπα της που ένα αποφασίσεις τι θέλεις ξέρεις που είμαι, έλα να με δείς. Εν ξέρω αν θα φκεί σε καλό. Θέλω να κλαίω όπως το μωρό.

UK

5 comments:

Anonymous said...

Αν θέλει να είναι μόνη της, σημαίνει ότι δεν θέλει να είναι μαζί σου. Γνώμη μου: Προχώρα αλλού. Η ζωή είναι μικρή.

java101.cy said...

Ναι, το θέμα είναι ότι εν μπορώ να κάμω τίποτε τωρά. Έχω ενα σορό θκιάβασμα τζιαι εν συγκεντρώνουμε, εν μπορώ να πιστέψω οτι απλά ενα τελειώσει έτσι.

Anonymous said...

Σε καταλαβαίνω. Αυτά τα περνάμε μόνοι μας συνήθως. Μην θυματοποιήσεις κάποια άλλη κοπέλα για να ξεχαστείς. Φρόντισε τον εαυτό σου μέχρι να αραιώσουν τα διαβάσματα για να μπορείς να κινηθείς. Το πιό σημαντικό άτομο που έχεις είναι ο εαυτός σου.

Anonymous said...

oh no. re...exw ena suggestion...en xreiazese filenada gua na pernas kala...3eperastiin korou alla men nmzeis oti eshieis keno...!!!

java101.cy said...

Μα εν θελω να τελειώσει έτσι. Θέλω να είμαστεν αγαπημένοι ακόμα τζιαι όταν τελειώσει. Εν αντέχω στην ιδέα ότι απλά ετέλειωσεν το παναίριν. Θέλω τζι αλλο. Τζιαι ξέρω ότι έτσι εν η ζωή κτλπ. Ε όι. i m in denial. Απλά ελπίζω να καταλάβει το λάθος της.Τζιαι πάλε εν θα είναι το ίδιο αλλά τουλάχιστον να συνεχίσουμε μαζί. Αλλά εν θα παρακαλέσω, ενα σεβαστώ την απόφαση της τζιαι σίκκι με.

Post a Comment