Monday, April 6, 2009

Έρωτας ήταν θαρρώ…

Καλοκαίρι του 2006. Πάω ένα ταξίδι τζαι γνωρίζω την Χ. Σεξουάλας τζαι καλά εγώ,ετραγουδούσα, ετραγουδούσε, έν έθελε τζαι πολλά για να με ερωτευτεί. Εγώ ο ηλίθιος όμως έθελα άλλην τζαι εν της έδωκα σημασία με μιαν πρόφαση που εν θυμούμαι καν. Έτσι ήμουν με την άλλη για κανένα μήνα τζαι μετά εχωρίσαμε λόγο απόστασης. Καλά ως δαμέ αλλά έλα που μετά αναγκαστικά έβλεπα την άλλην λόγο του συγκροτήματος?
Χωρίς να το καταλάβω άρκεψα να την ερωτεύκουμε τζαι εγώ. Παράξενα όμορφη με σπάνιο χαρακτήρα τζαι μαγευτική φωνή. Τον ίδιο τζαιρόν όμως εκολλήσαμε τζαι με τον ευτραφή ο οποίος ήταν φούλ ερωτευμένος με το πρόσωπο. Άρα αν τζαι ήξερα ότι τζίνη ήθελεν με ακόμα,έκαμα πίσω.
Πολλές σχέσεις τζαι κοινές εμφανίσεις μετά εθέλαμεν ακόμα ο ένας τον άλλο τζαι εξέραμεν το. Αλλά εγώ ο γκράντε εγωίσταρος τζαι έχοντας αδυναμία στον ευτραφή εν κάμω κανένα βήμα που φόβο βασικά άμπα τζαι χάσω τον τζίνον που παρέα μου (κάτι που μάλλον εν θα εγίνετουν ένιγουεϊ.). Άρα ερκούμαστε σε μια φάση που κάμει τζίνη σοβαρή σχέση τζαι εγώ που εμαλακίζουμουν με την κάθε άσχετη μινίσκω χάσκοντας.
Όσον παλαβόν τζαι να ακούεται τζίνη λαλεί στον φίλο της ότι όταν χωρίσουν εννά κάμει σχέση μαζί μου τζαί ότι είμαι ο τέλειος άντρας για τζίνην. Σε κάποια φάση σταματούμε να μιλούμε, είμαστε ψιλομαλλωμένοι ώσπου με πλησιάζει μια που τις φίλες της (y).
Μίλουμε με την φίλη της τζαι βρεθούμαστε συχνά. Ρωτώ την Χ αν υπήρχε περίπτωση να ήμασταν ποτέ μαζί τζαι απαντά αρνητικά. Εμένα έν μου αρέσκει ιδιαίτερα η Υ αλλά περνώ καλά μαζί της τζαι έτσι μια μέρα φιλιούμαστε. Εν το επιδίωξα για να είμαι ειλικρινής αλλά έγινε. Είπεν μου ότι εμίλησε με την X τζαι ότι εν είχε πρόβλημα να κάμουμε σχέση. Εγώ για να μεν φανώ τέλεια μαλάκας τζαι ενώ επίστευκα ότι ετέλειωσε η φάση με την Χ, κάμω σχέση μαζί με την Υ αν τζαι είπα της ότι εγώ αγαπούσα την X τζαι ήμουν μαζί της για 2-3 εβδομάδες ενώ εν είχα δει την Χ για πολύ καιρό. Την επομένη που ολοκληρώσαμε με την Υ βλέπω μπροστά μου την X με το φίλο της. Πίανουν με οι θκιαόλοι τζαι λαλώ της Υ να χωρίσουμε. Άρα η κατάσταση έγινε μια μάτσα σκατά. Λαλώ της X ότι αγαπώ την,ξιτιμάζει με ( τζαι με το δίκιο της). Τζαι το κερασάκι στην τούρτα, πιάνει με ο φίλος της να με απειλήσει για να σταματήσω να της μιλώ.
Έτσι τζαι κάμω γιατί εν είχα τζαι το δικαίωμα after all. Μέτα που τζαιρό ξαναμιλούμε με την X αλλά εν πληγωμένη τζαι εν happy με την νερόβραστη της σχέση ενώ εγώ κρούζω που κάτω που κάτω. Ενώ λοιπόν εγώ ενόμιζα ότι ο φίλος της ήταν ένα πολλά καλό παιδί μαθαίνω ότι εν ένας μαλάκας που έν έχει φίλους γιατί εκμεταλεύκετε τα πάντα τζαι τους πάντες. Εν υπεύθυνος για τις υπηρεσίες μες το στρατό τζαι κάμει τους ούλλους την ζωή τους μαύρη. Βασικά ένας φίλος μου (Z) ήταν μαζί του στρατό τζαι ελάλεν μου ιστορίες απίστευτες. Για αυτό λοιπόν τζαι εγώ παίρνω ξανά το θάρρος για να πω της X πως νιώθω.
Λαλώ τζαι εγώ αποκλείετε να τα ξέρει τούτα ούλλα για τον φίλο της τζαι να είναι μαζί ακόμα. Που τη στιγμή που μου είπεν ο Z ότι έπιανεν τον η μετάθεση τζαι ήταν να της εμίλαν ο ίδιος εγώ αρκέστηκα στο να της πώ ότι ένα μάθει κάτι για τον φίλο της που εν θα της αρέσει. Τζίνη λαλεί μου πως αν νομίζω πως εν στον κακό τον δρόμο να την βοηθήσω. Είπα της όμως να κάμει υπομονή για να της πεί κάποιος που ένα την πείσει τζαι να μεν πει τίποτε του φίλου της ώσπου να μάθει. Εν το έκαμεν όμως. Πάει μαθαίνει τα ούλλα (ήξερεν τα ήδη τζαι ενευρίασεν που ανακατώθηκα εγώ στη ζωή της, τζαι με ποίο δικαίωμα τάχα ενώ η ίδια μου είπε να τη βοηθήσω αν ήξερα κάτι που έπρεπε να μάθει), έτσι λαλεί τα ούλλα στον φίλο της ο οποίος πάει στον Ζ, απειλεί τον να μεν πεί τίποτε γιατί ένα τον καταστρέψει έτσι ο Ζ αρνείται ότι μου είπεν οτιδήποτε γιατί ήταν να κάτσει πάνω. Άρα εγώ χωρίς το στήριγμα του Ζ εν μπορώ να πω τίποτε, ξιτιμάζει με η Χ, τζαι πιάνει με ο φίλος της τηλ για να με απειλήσει ξανά τζαι να με μειώσει μιας τζαι εγώ εν εμπορούσα να πω τίποτε γιατί ένα εκατέστρεφα τον Ζ.
Τωρά πλέον ετελειώσαν ούλλα τζαι κλαίω την μοίρα μου. Καλά να πάθω. Τελικά είμαι πολλά ηλίθιος. Έχασα την μόνη κοπελούα που ήθελα πραγματικά. Τζαι με τον πιο ηλίθιο τρόπο. Το μόνο που μπορώ να κάμω τωρά είναι να αφήκω πίσω μου τούντην ιστορία τζαι να προχωρήσω πάρακατω με την ελπίδα ότι αν μου ξαναδοθεί η ευκαιρία να γνωρίσω έτσι γυναίκα εν θα τα ξανακάμω πίττες.

0 comments:

Post a Comment