Saturday, April 4, 2009

Γονείς

Νομίζω επαρατράβηξε η κουβέντα με την μάνα μου (κυβέρνιση,τσάρος,ss,στάλιν κτλπ). Με τον πατέρα είχαν παντα τζινη τη συμφωνία που λαλεί άμαν μιλώ εγώ εσύ σκάζεις τζαι υποστηρίζεις με για να μεν νομίσουν οι μιτσιοί ότι μπορεί να κάμω λάθος,να μας πάρουν χαπάρι τζαι μετά να μας κάμουν ότι θέλουν.
Τωρά τελευταία όμως μετά τζαι την πολυπόθητη ενηλικίωση μου αρκέψαν να τα χάνουν λίο γιατί εκαταλάβαν ότι εν περνούν πιόν οι φωνές τζαι οι απειλές(λαλεί σου τούτος έπιαν αυτοκίνητο τζαι εγώ μιλώ του σαν να τζαι εν μωρό κομα(εξάλλου όπως λαλεί τζαι ενας φίλος εν με το αυτοκίνητο που έρκεται η ενηλικίωση)) Έτσι αρκέφκουν τζαι μαλώνουν μετάξι τους γιατί η μανα μου νομίζει ότι είναι σωστή σε ότι πει (πιστεύκει ότι είναι εξαίρετη μητέρα,γιατρός,δασκάλα,ψυχολόγος κτλπ) τζαι πάντα έκαμε ότι έθελεν τον πατέρα ενώ τον πατέρα μέσα-μέσα πιάννουν τον οι παλλικαρκές του (εγώ είμαι ο άντρας του σπιτιού κτλπ.).
Κάμουν όμως κάποτε κάτι πράματα ρε κουμπάρε που εν μπορώ να τα καταλάβω. Για παράδειγμα εχτές το μαυρούιν ηταν να τραγουδήσει τζαι ήθελε μικρόφωνο. Έτσι, επιαν με τηλ να του δώκω το δικό μου. Εγώ όμως είχα μαθημα τζαι είπα του να περάσει να το πιάσει που σπίτι ενώ εγώ εν θα ήμουν τζιαμέ. Μετά που κανένα δίωρο πίανει με τηλ χασκογελώντας τζαι λαλεί μου ότι η κυβέρνηση εκατηγόραν με μπροστά του ότι τζαι καλά είμαι ανεύθυνος τζαι εν ξέρω να κανονίζω τις δουλειές μου τζαι ξέρω γω. Που είδε τωρά την ανευθυνότητα στο ότι εδάνισα το μικρόφωνο στο μαυρουιν εν εκατάλαβα αλλά εν είναι η πρώτη φορα που μου είπαν ότι η κυβ. εκατηγορούσεν με έτσι εν έδωκα ιδιαίτερη σημασία αν τζαι κάποτε σκεφτούμε ότι άμαν μιλά έτσι στους φίλους μου που με ξέρουν,στους άλλους τι εννα λαλέι?
Η φάση όμως ήταν ότι που εμιλουσα με την κυβέρνιση μετά τζαι είπα της τι μου είπεν ο μαυρής, εύτεξεν της τζίνος! Εφώναζεν γιατί να μου το πει τζαι ότι προσπαθεί ο φίλος μου να δημιουργήσει ρίξη στην οικογένεια μας,τζαι ότι έννεν καλοί οι φίλοι μου κτλπ.
Τωρά αν δεν είναι τούτο παράνοια τότε τι είναι?

1 comments:

TrigwnoTwn Vermoudwn said...

apistefta realistiki perigrafi!!! polla dinata ta posts..

Or8i xx

Post a Comment