Thursday, May 28, 2009

Βοήθεια….πάω μέσα....

Ήρτεν το χαρτί! Πάω μέσα στις 11 του Ιούλη! Άκουσα πολλά πράματα για το στρατό τζαι δεν ξέρω τι να πιστέψω. Κάποιοι λαλούν ότι εν η πιο ωραία περίοδος της ζωής τους, άλλοι ότι εν η τελευταία ξέγνοιαστη περίοδος τζαι άλλοι είπαν μου να μεν πάω, Απροσάρμοστος- αναστολή. Έν θα πιάσω αναστολή όμως. Θέλω να πάω να τελειώνω τζαι μακάρι να μάθω τίποτε χρήσιμο, να κάμω κανέναν παρέα τζαι να περάσουν γρήγορα τα 2 χρόνια. Ελπίζω να τα καταφέρω να πάω δόκιμος για να με πιο πολλές φορές έξω να βοηθώ τζαι στη δουλειά. Τζίνο που εν θέλω να πάθω είναι να μιλώ μόνο για τον στρατό είτε είμαι έξω είτε είμαι μέσα επειδή βλέπω το σε καμπόσους φίλους τζαι εν μου αρέσκει. Επρόσεξα όμως ότι όλοι όσοι έκαμαν στρατό όποτε πέσει κουβέντα πάντα μιλούν για πράματα που εκάμαν μέσα τζαι γελούν. Που σημαίνει ότι ούλλοι έχουν κάτι ωραίο να θυμούνται.
Ειλικρινά βαρκούμε να πάω μέσα. Έν θέλω. Έν έχω ιδέα τι εν να αντιμετωπίσω. Σκέφτουμε το που την αρχή του χρόνου τζαι νευριάζω που οι συμμαθήτριες μου εν να σπουδάζουν τζαι εγώ εν να με κλεισμένος όπως το αγρίμι μες το κλουβί. Να με διατάζει ο κάθε κομπλεξικός που εν έχει ζωή, να φκαίνω όποτε θέλουν τούτοι τζαι να σταματήσω τη ζωή μου 2 χρόνια για να τη συνεχίσω μετά όταν ήδη ένα έχω σταματήσει να σκέφτουμε.
Βοήθεια….πάω μέσα.

6 comments:

Lexi_penitas said...

Φίλε μου προσπάθησε να προσαρμοστείς τζιαι να αντέξεις. Την ημέρα που μπαίνεις μέσα απολύεται ο γιος μου τζιαι ξέρω το ζόρι. Ειδικά που ο στρατός είναι ο χώρος που το μέσο τζιαι η αναξιοκρατία βασιλεύει παραπάνω που οπουδήποτε αλλού.

Πάρε ότι θετικό μπορείς τζιαι μεν κάμνεις αχρείαστες ενέργειες που μόνο δυσκολίες τζιαι νευρα εννα σου προκαλούν. Να θυμάσαι πάντα ότι μέσα που τα σκατά μπορεί να φυτρώσουν πανέμορφα φκιόρα

drapetis said...

Ψυσιη τζαι νευρο! Μονο αμα επιτρεψεις εσυ του εαυτου σου θα σταματησεις να σκεφτεσαι. Πηεννε με ανοικτο μυαλο, μαθε το αντικειμενο σου και τα δυο χρονια θα περασουν στο αψε σβησε.
Υστερα που θα τελειωσουν οι εκπαιδευσεις κλπ και θα μπεις σε μια ρουτινα περνε τζαι κανενα βιβλιο μεσα. Να θκιαλεεις πολλα καλα ποιους εμπιστευκεσαι.
Προπαντων, ΜΕΝ δοκιμασεις ναρκωτικα και ΜΕΝ αρκεψεις το τσιαρο (εν μεγαλος ο πειρασμος).
Απο τον στρατο θα σου μεινουν 2-3 καλοι φιλοι, οι ομορφες αναμνησεις και μια γλυκοπικρη γευση για τον χαμενο χρονο...
Αντε και καλη θητεια !

Μόχα said...

Η πιο ωράια περίοδος εν θα το έλεα, αλλά η πιο ξέγνοιαστη είναι σίουρα τζιαι εννά περάσεις ακόμα καλύτερα άμα πάεις δόκιμος.
Ότι τζι αν λαλείς τζιαι 'συ μετά, θέλοντας και μή εννά μπλέκεσαι στις κουβέντες του στρατού.
Για τούτους τους κομπλεξικούς που λαλείς, επυ κτλ, όσπου εν τους διας σημασία εν θα σου διούν ούτε τζείνοι. Τζιαι γενικά όσο πιο χαλαρά το δεις το θέμα τόσο πιο καλά τζιαι εύκολα εννά περάσει.
Τη ζωή σου εν θα τη σταματήσεις τούντα 2 χρόνια, αλλά εννά κόψεις πίσω τζιαι εννά το καταλάβεις καλά όταν πάεις για σπουδές.
Αυτά. Τζιαι προσπάθα για δόκιμος γιατί αξίζει το κόπο.

Candy Candy said...

Ήρτεν ο τζαιρός α? Αχ Javaboy μου…Υπομονή τζιαι θα περάσει, έτσι λεν…εμιλήσαν ούλλοι, μιλά τζιαι η γεναίκα:-P
Η δική μου εμπειρία όμως λέει πως θα μιλάς για τον στρατό…θέλεις, εν θέλεις.

Sceptic Anonymous said...

Σειρά με φοάσαι τίποτε. Άμα επέρασα εγώ τον στρατό, σημαίνει όλοι μπορούν να τον κάνουν. Ψυσχιή τζιαι νεύρο και θα περάσει ο καιρός. Εν να σπάσουν τα νεύρα σου, εν να γνωρίσεις πολλά πούλλια, αλλά εν εμπειρίες και στο τέλος να δεις που θα το θυμάσαι κάπως γλυκόπικρα όπως είπε και ο δραπέτης.

Οι πρώτοι 20 μήνες είναι οι δύσκολοι, μετά θα εκτιμήσεις τα πράγματα που έπαιρνες για δεδομένα.

Άτε καλή αρχή.

java101.cy said...

Lexi_penitas ευχαριστώ για τις συμβουλές. ελπίζω να μεν αρκήσουν να έρτουν τα φκίορα γιατί αμαν μείνουμε στα σκατά,ζήτω που καήκαμε.

Ενας φίλος μου λαλεί ψυσιή τζαι μέσο φίλε δραπέτη. εν θα δοκιμάσω ναρκωτικά.

VtheThing ελπίζω να με παρηγορεί το γεγονός οτι εν θα έχω έννοιες τουλάχιστον

κάντυ μου ... ήρτεν ο τζαιρός τι να κάμουμε?

Sceptic Anonymous άμαν περάσουν οι 20 μήνες εν νομίζω να το φιλοσοφώ πιον... αλλά ευχαριστώ για τη στήριξη

Post a Comment