Saturday, May 30, 2009

Γέννησε........Ο (?) king!

Τον προηγούμενο Σεπτέμβρη ήρταν στο σπίτι μου ( το οποίο είναι μες τα κάκκαφα ) δύο μικρά αδέσποτα σκυλάκια. Ε αφήκαμεν τα λλίες μέρες περιμένοντας τους ιδιοκτήτες τους να τα γυρέψουν μιας τζαι ήταν μισοπεθαμένα. Επεράσαν μέρες χωρίς να ενδιαφερθεί κανένας έτσι εκρατήσαμε το ένα (king-αρσενικό) και εδώσαμε το άλλο (bolle- θηλυκό) σε ένα φίλο που το ήθελε . Επεράσαν μήνες τζαι ήμασταν ούλλοι χαρούμενοι με τον king, επήραμε τον για τα εμβόλια του, εκάμαμεν τον μπάνιο συχνά, επαίζαμε ποδόσφαιρο μαζί του ώσπου εχτές το πρωί όταν επήα να τον ταΐσω είχε 6 σκυλάκια κολλημένα πάνω του! Πανικός-ταραχή. Έψαχνα να έβρω που ήταν η σκύλα που τα γέννησε ώσπου επρόσεξα ότι εθηλάζαν!!!!!!! 3 άσπρα, 3 μαύρα. Αμέσως θυμήθηκα ότι μια περίοδο επηγαινοερχόταν ένας άσπρος αρσενικός σκύλος ( εφαίνόταν καλά το όργανο του γιατί ήταν κοντό το τρίχωμα του, όι όπως τον king που έχει πυκνό και μακρύ σχετικά τρίχωμα) στο σπίτι μας τζαι εγληφούνταν, ετρίφετουν ο ένας πάνω στον άλλο κτλ.. Εγώ εθεώρησα τον king by-sexual τζαι είπα οκ εν ανοιχτόμυαλος , δική του απόφαση, ποιος είμαι εγώ για να του πω τι να κάμει?.( εθυμήθηκα τζαι το γνωστόν άσμα του Καρβέλα- ο σκύλος μου είναι γκέι)
Ποιού να το πεις τζαι να το πιστέψει? Γιατί εν επρόσεξα ότι έβαλε βάρος? Μάλλον γιατί όταν θεωρείς τον σκύλο σου αρσενικό τζαι να το προσέξεις εν θα πιστέψεις ότι εν έγκυος!Εν να μου πείτε ,καλά ρε γάρε έκαμες τον μπάνιο τζαι έν επήρες χαπάρι? Ε εν ασχολήθηκα τόσο. Έπιαν με ο καϊλές αν είναι αρσενικό ή όι. Μπορεί τζαι να είχα χωνέψει το γεγονός ότι ο σκύλος μου είναι γκέι. Τζαι εν είναι τζαι το καλύτερο μου να ψαχουλέφκω για να με σίγουρος. Φυσικά το καλύτερο ήταν που τον επήρα γιατρό μόλις εγέννησε για να του βάλει εμβόλια τζαι λαλεί μου: καλά τι επερίμενες? Να τσεκάρω εγώ αν είναι αρσενικός ή όι? Αφού ο αδερφός σου (ο 10χρονος) ήταν σίγουρος ότι ήταν αρσενικός! Έχει μήνες να ενθουσιαστώ τόσο. Ο αδερφός μου ο μικρός έπαθε σοκ. Έπιαν τον το κλάμα γιατί ήταν αρσενικός ο σκύλος τζαι εσυγχύστηκε με την βιολογία γενικότερα τζαι επιμένει να αλλάξουμε όνομα. Ο παπάς μου ο οποίος εν ολίγον τι αλλού μέσα- μέσα (βλέπε Randy Marsh που το Southpark) επέμενε ότι εν άλλης σκύλας τα σκυλάκια τζαι εγέννησεν τα σπίτι μας για να μας τα φορτώσει! Ενώ η μάνα μου άρκεψεν κηρύγματα περί της ηρωικής μάνας τζαι οτι οι γυναίκες παλιά έτσι γεννούσαν μόνες τους μέσα στα χωράφκια.
Τούτη η κουβέντα έβαλε με σε σκέψεις. Είμαι αρσενικός τελικα? Άμαν έχεις πουλλού είσαι αρσενικός σωστά?
Aν ενδιαφέρετε κανένας για σκύλο να το δηλώσει =)

Τωρά τούτο φατσάρει για θυληκό??

3 comments:

Cake said...

θυλυκό ή αρσενικό, ο σκύλλος σου πάντως φαινεται θυμωμένος! Νομιζω ηρτεν της τζαι τζινης εκπληξη η μητρότητα

java101.cy said...

Μάλλον, αλλά ας πρόσεχε... κάμεις τι κάμεις τζαι μετά εν σκέφτεσαι τις συνέπειες? Ε σόρι.

Anonymous said...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城

Post a Comment