Sunday, May 24, 2009

Shoot me again i ain't dead yet


Είμαι ένας που τους πιο μίζερους ανθρώπους που ξέρω. Δεν έχω ζωή. Σπαταλώ οξυγόνο. Στερώ το που τους δημιουργικούς τζαι χρήσιμους συνανθρώπους μου. Πως γίνετε Σάββατο νύχτα στο κέντρο της Αγίας Νάπας να βαρκούμαι τζαι να θέλω απλά να πάω σπίτι? Eν είναι φυσιολογικό ένας νέος άνθρωπος γεμάτος ζωή να νιώθει έτσι. Εσκέφτηκα ως λύση την αυτοκτονία, τα ναρκωτικά τζαι τες επί χρημασι εκδιδόμενες αλλά εν νομίζω να βοηθήσει κάποιο που τα τρία για να σταματήσω να με κρίμα. Ίσως χρειάζομαι μια σχέση με κάποια που να με βάλει στη διαδικασία να σκεφτώ.
Can someone please take me out of my misery??

9 comments:

Anonymous said...

Άμα σκέφτεσαι έτσι δεν θα βρεθεί καμία. Προτείνω χάπια. Ανώδυνο και δεν λερώνει. Μαλακία να σκουπίζουν οι υπόλοιποι...

java101.cy said...

Λαλείς? Μα τα χάπια δεν είναι σίγουρη λύση. Εσκέφτηκα να πεταχτώ που το Κάβο Γκρέκο με το αυτοκίνητο αλλά λυπούμε το αυτοκίνητο. Εν πιο χρήσιμο που μένα προς το παρόν.

SKonte said...

ενταχθου στην Α.Δ.Α. κάποια χρήση θα σου βρούνε. ίσως να σαμποταρεις τα μακντοναλτς στον πρωταρά;

Anonymous said...

Ρεεε για όνομα του Θεού. Ποιό εν το πρόβλημα;;; είσαι νέος; δουλεύκουν τα άκρα σου; έχεις ανθρώπους γύρω σου που σε αγαπούν και σε στηρίζουν; Αν η απάντηση είναι ναι, δεν δικαιούσαι καν να σκέφτεσαι έτσι. Ακόμα τζαι τούτοι που εν έχουν ούτε πόδκια ούτε σσιέρκα, ούτε βίλλα, ζουν μια χαρα και ευτιχισμένοι.

Πήεννε γιατρό. Αλλά μεν πάεις στον Μικελλίδη να χαρείς.

Ατε να σε δω τζαι είμαι μες τα νεύρα, τζαι ενευριάσες με παραπάνω. τεττε θα σε κάμω

the bastard; unshaved. said...

Κοίτα, το συγκεκριμένο μέρος (Αγιά Ναπα) εν προσφέρει κάτι περισσότερο που πουτάνες για να γαμήσεις, ποτό-μπόμπες τζαι καμπόσους κουρούπεττους Κυπραίους τζια μη.

Άρα εν λογικό να θέλεις να πάεις σπίτι.

Τζείνο που εν καταλάβω είναι για ποιο λόγο δεν είσαι καλά γενικότερα.

Ίσως εν τα a-levels σου; Ίσως το ότι κοντεύκεις να πάεις μέσα; Το ότι αλλάσουν πράματα στη ζωή σου;

Υπομονή..

Εννα περάσουν..

the bastard; unshaved. said...

Εν τω μεταξύ, μάλλον γνωριζόμαστε.

Diasporos said...

Πές το με μουσική, ώ νέε. Αν δέν νιώθεις σαν το ούφο, σημαίνει είσαι τζιαι σύ αναίσθητος οπως ούλλοι οι άλλοι. Αμαν είσαι ευαίσθητος τζιαι παρατηράς γυρό σσου θέλει αντοχές για να φκείς μιάν μέραν που την άλλην του λαβυρίθθου των 17 ώς 25. Κράτα καλά, αξίζει τον κόπον, έσιει δώρον στην άλλην πάνταν.

nahna said...

simfwnw me ton diasporo!
the only one who can take you out of your misery is yourself! anti na perimeneis tin prigkipissa (an einai dinaton!) na se valei stin diadikasia na skefteis, vres kati na gemisei me pa8os tin zwi s. Erwtefsou! Alla oxi aparaitita me gkomena. Me ti mousiki, me ena vivlio, me ena skopo, estw jai me ti mapa re koumpare!
"Me8iste... me krasi, me poiisi, i me areti... Opws sas aresei..."

java101.cy said...

Σκοντε αν δεν βρώ άλλη λύση μπορεί και να μπώ στην Α.Δ.Α.

Αγαπημένη μου Cake εν είμαι αχάριστος. Είμαι σε μιαν πολλά καλύτερη μοίρα που πολλούς. Έχω τους φίλους μου, τους δικούς μου τζαι είμαι μια χαρά με την υγεία μου αλλά εν σημαίνει ότι εν θα με πιάνουν τα καταθλιπτικά μου μέσα- μέσα. Αγαπώ την ζωή γιατί εν ωραία τζαι εν θα αυτοκτονούσα ποτέ γιατί εν πολλά παλαβός τρόπος για να πεθάνεις ( ήταν απλά μια κουβέντα που εκάμαμε με ένα φίλο όταν εβλέπαμε τους άλλους μέσα στην τρελή χαρά ενώ εμείς ήμασταν άχρηστοι).. Όμως χωρίς τις στιγμές που είσαι μίζερος εν θα μπορέσεις να εκτιμίσεις τις καλές στιγμές αρκετά. Πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι μπίγκ φάν σου ένιγουεϊ.

Unshaved Bastard μάλλον έχεις δίκαιο για το ότι με επηρεάζει τούτη η μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου. Εννα χάσω 2 χρόνια χωρίς λόγο τζαι ουσιαστικά αλλάζουν πολλά πράγματα στην καθημερινότητα μου. Εν με φοβίζει όμως απλά εν ξέρω τι να περιμένω. Τα A-levels παν καλά αλλά εν μπορώ να συγκεντρωθώ αρκετά στο διάβασμα. Πως μπορεί να σε ξέρω?

Διάσπορε έκατάλαβες με 100%. Πραγματικά πρέπει να γίνω πιο αναίσθητος για να περνώ καλύτερα αλλά εν τα καταφέρνω γιατί εν μπορώ να μεν δουλεύκω τον νου μου. Ελπίζω το δώρο να αξίζει τον κόπο. Όσο για τη μουσική πάντα εν πάνω της που τα φκάλλω.

Ναχνα κρατάω μεταξύ άλλων το μεθύστε:)

Post a Comment